Ana sayfa Dizi Haberleri Masumiyet dizisindeki ayrılık İlayda Alişan’ı çok üzdü!

Masumiyet dizisindeki ayrılık İlayda Alişan’ı çok üzdü!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Masumiyet, ekranların dikkat çeken yapımlarından birisi oldu. Çarşamba akşamları yayınlanan dizide Hülya Avşar, Deniz Çakır ve Mehmet Aslantuğ ile birlikte genç oyuncu İlayda Alişan da büyük dikkat çekiyor. Oyunculuğu ile Ela karakterini şimdiden herkesin hafızasına kazıyan oyuncu, bugünlerde setteki bir ayrılık için üzgün…

Çünkü dizinin başından beri projenin içinde olan Yönetmen Ömür Atay, diziye veda etti! Masumiyet dizisinin başarısında büyük katkısı olan isimlerden birisi de Ömür Atay.

Dizinin oyuncularıyla da yakın bir ilişki kurduğu, vedası sırasında sosyal medyadaki paylaşımlara da yansıdı. Ömür Atay’ın ayrılığı nedeniyle sette küçük bir veda partisi verildi.

Tüm oyuncuların ve ekibin hazır bulunduğu o anlarda, İlayda Alişan da Ömür Atay ile Masumiyet setinden son pozlarını verdi.

Masumiyet dizisindeki ayrılık İlayda Alişan'ı çok üzdü! 8

Alişan, fotoğrafları instagram sayfasından  yayınlayarak duygusal bir veda yazısı da ekledi. “Vedalar hep zor, fakat yolumuz uzun değil mi hocam? Çok şey yazabilirim buraya, öyle ki sahne çekesiniz gelir. En başından beri bana inandığınız, yol gösterdiğiniz, çok daha fazlası olduğunuz için teşekkür ederim. Sizi çok seviyorum” diye yazdı.

Alişan, esprili bir cümle eklemeyi de ihmal etmedi ve “Bu yıl ödeyeceğim vergi kadar çok” cümlesiyle de gülümsetti.

Ömür Atay’ın ayrılığının nedeni de belli oldu.Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre May Prodüksiyon’un yeni hazırladığı dizinin başında Ömür Atay olacak. Blu TV’de yayınlanacak olan yeni dizi The Affair isimli ünlü dizinin yerli uyarlaması olacak.

Masumiyet dizisindeki ayrılık İlayda Alişan'ı çok üzdü! 9