Ana sayfa Sosyal Medya Burak Özçivit Kuruluş Osman dizisini izlemeye çalışırken oğlu Karan şarkı söyledi!..

Burak Özçivit Kuruluş Osman dizisini izlemeye çalışırken oğlu Karan şarkı söyledi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Uzun bir aradan sonra ekranlara TRT1’de yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisiyle dönen güzel oyuncu Fahriye Evcen ile 3 sezondur Kuruluş Osman dizisinde başarılı bir performans sergileyen Burak Özçivit boş kalan zamanlarını küçük oğulları Karan ile birlikte geçiriyorlar.

Hem iş hem de özel hayatlarında mutluluğu yakalayan ünlü çift attıkları her adımla magazin basınında da haber oluyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen çifti sık sık oğullarıyla birlikte geçirdikleri eğlenceli anları instagramda hayranlarıyla paylaşıyorlar.

Burak Özçivit’in son paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu. Ünlü oyuncunun Çarşamba geceleri dizi konsantrasyonumuz. Adam bilmem mi diyor’ notuyla yayınladığı paylaşım takipçilerini oldukça eğlendirdi.

Burak Özçivit başrolünde yer aldığı dizisi Kuruluş Osman dizisini izlemeye çalışırken 2 yaşındaki oğlu Karan ise o anlarda Sefo’nun ‘Bilmem mi?’ şarkısını söyleyerek oyuncuya eşlik etti.

Minik Karan’ın sevimli halleri  Burak Özçivit hayranlarını mest etti. Video kısa sürede 2.5 milyon kişi tarafından görüntülendi.  Karan’ın performansı, oyuncunun takipçilerinden ‘Maşallah şeklinde binlerce  yorum aldı.