Ana sayfa Dizi Haberleri Ve nihayet o gün geliyor! Kıvanç Tatlıtuğ tam üç yıl sonra yeniden hayranlarıyla buluşuyor!

Ve nihayet o gün geliyor! Kıvanç Tatlıtuğ tam üç yıl sonra yeniden hayranlarıyla buluşuyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Herkesin kabul ettiği bir gerçek var ki o da Kıvanç Tatlıtuğ’un tüm erkek oyuncular arasında çok özel bir yere sahip olduğu. Tatlıtuğ sadece yakışıklılığıyla değil her projesinde geliştirdiği oyunculuğuyla, gerçek hayatındaki mütevazi duruşuyla milyonların kalbini kazanmış durumda. Çok uzun süredir ekranlardan uzak olan başarılı oyuncu üç yıl sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ en son 2019 yılında çekilen Çarpışma dizisinde rol almıştı. Tatlıtuğ dizide Başkomiser Kadir’i canlandırmıştı. Çarpıcı hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizi 30 Mayıs 2019’da yayınlanan 24. bölümüyle ekranlara veda etmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ, Çarpışma’dan sonra çok uzun süre herhangi bir projede yer almadı. Çok uzun aradan sonra Netflix için çekilen Yakamoz (Bir Denizaltı Hikayesi) dizisinde rol aldı. Tatlıtuğ’un başrolü Özge Özpirinçci’yle paylaştığı dizi 20 Nisan’da Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Yani Kıvanç Tatlıtuğ neredeyse tam üç yıl sonra yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Ve nihayet o gün geliyor! Kıvanç Tatlıtuğ tam üç yıl sonra yeniden hayranlarıyla buluşuyor! 7

İlk önce Bir Denizaltı Hikayesi adıyla sunulan, daha sonra Yakamoz olarak değiştirilen dizinin 30 Ocak 2021’de başlayan çekimleri yaklaşık 10 ay önce sona ermişti. OGM Pictures tarafından çekilen dizi fantastik bir içeriğe sahip.

Çekimleri Cunda ve İstanbul’da gerçekleştirilen dizinin kadrosunda Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal ve Ecem Uzun da yer alıyor.

İlk kez fantastik türde bir yapımda rol alan Kıvanç Tatlıtuğ gazetecilere yaptığı açıklamada yeni dizisiyle ilgili şu açıklamalarda bulunmuştu:

“Yepyeni bir tür yapıyoruz. Bu tür çok heyecanlı bir tür olacak. Benim de daha önce denemediğim bir tür olduğu içini, bunun heyecanını mutluluğunu yaşıyorum. Ekibimiz çok iyi. Oyuncu arkadaşlarım harikalar. Son derece mutluyum. Son derece keyifliyim. Sonucu çok merak ediyoruz açıkçası.”