Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Burak Özçivit’ten Alparslan dizisine başlayan eşi Fahriye Evcen’e övgü!

Burak Özçivit’ten Alparslan dizisine başlayan eşi Fahriye Evcen’e övgü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Özçivit, ilk iki sezonda büyük başarılar kazandığı Kuruluş Osman’ın yeni dönemi ile yeniden ekranlara dönecek. Bir alışveriş merkezinde görüntülenen oyuncu, yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Dizi için büyük bir hazırlık yapıldı. Birçok yeniliğe imza atılan Kuruluş Osman dizisine tam 16 oyuncu katıldı… Yeni dönem yine çok sarsıcı bir hikaye ile ekranda olacak.

Set arasında alışveriş merkezindeki etkinliğe katılan Burak Özçivit, TRT1’in Alparslan dizisine katılan eşi Fahriye Evcen’i de övdü. Akça Hatun olarak yeni sezonda ekranda izleyeceğimiz Fahriye Evcen rolü için eğitim almaya devam ediyor. Burak Özçivit, “O da çalışıyor ben de çalışıyorum. Heyecanlıyız bekliyoruz yeni sezonu” diye konuştu.

Burak Özçivit'ten Alparslan dizisine başlayan eşi Fahriye Evcen'e övgü! 7

At binme eğitimleri alan eşine destek olup olmadığı sorusu soruldu. Özçivit, “Destek olmuyorum, fazlasıyla yapıyor bu işi” diyerek eşine övgüde bulundu.

Burak Özçivit de başrolünde yer aldığı dizinin yine en çok merak edilen ismi konumunda.. Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy gibi üç önemli ismin de yeni sezonda hikayede yer alması diziye güç katacak.

Ezber bozan bir üçüncü sezona hazırlanan dizinin ekrana ne zaman döneceği ise açıklanmadı. Ancak çekimler devam ediyor ve Eylül sonu veya Ekim ayının başlarında dördüncü sezonun başlaması bekleniyor.