Ana sayfa Dizi Fragmanları Yasak Elma’nın yeni sezon yayın günü belli oldu!

Yasak Elma’nın yeni sezon yayın günü belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en entrika dolu dizisi Yasak Elma’nın beşinci sezonunun ilk bölümüne sayılı günler kaldı. Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi Yasak Elma, 13 Eylül Pazartesi günü yeni sezonun ilk bölümüyle ekranda olacak. Üstelik birçok sürprizle beraber.

Tam dört sezondur pazartesi akşamları hayranlarını Fox TV ekranına kilitleyen Yasak Elma, yeni sezonunda yeni karakterler ve yeni hikayelerle ekrana gelmeye hazırlanıyor. Geçen sezon sonunda arka arkaya birçok ayrılıkla sarsılan dizi yeni oyuncularıyla yeni sezona hazır.

Şevval Sam, Eda Ece ve Berk Oktay’ın başrollerini paylaştığı diziye katılan isimler oldukça dikkat çekiyor. Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Yasmin Erbil yeni sezonda önemli karakterlere hayat verecek.

Yasak Elma'nın yeni sezon yayın günü belli oldu! 22

Biran Damla Yılmaz, Kumru, Murat Aygen de Kumru’nun babası Doğan’a hayat verirken, Yasmin Erbil de Kumru’nun en yakın arkadaşı olan Canan karakterini canlandıracak. Yapımcılığını MEDYAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ece Erdek Koçoğlu’nun oturduğu dizinin senaryosunu Melis Civelek ile Zeynep Gür yazıyor.

Yasak Elma’nın geçen sezonuna baş karakterlerden biri olan Şahika’yı canlandıran Nesrin Cavadzade’nin ayrılığı damga vurmuştu. Olaylı bir şekilde diziden ayrılan Cavadzade, önümüzdeki sezon Üç Kuruş dizisinde başrol karakterlerden birini canlandıracak.

Reytingleri oynadıkça senaryosunda da büyük değişimlerin yaşandığı Yasak Elma dizisi bir dram olarak başlamış ancak son iki sezonu absürd komediye dönüşmüştü. Hatta dizi, bu sebeple çokça eleştirilmiş ancak izleyicisinden kaybetmemişti.

Bakalım yeni sezonda bizi nasıl bir Yasak Elma hikayesi bekliyor. Yasak Elma, 5. sezon ilk bölümüyle 13 Eylül Pazartesi günü saat 20:00’de Fox TV ekranında olacak.