Ana sayfa Dizi Haberleri Evlilik Hakkında Her Şey çok doğru bir dizi seçimi oldu!

Evlilik Hakkında Her Şey çok doğru bir dizi seçimi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Salı akşamları artık yeni bir diziyi bulacaksınız. Evlilik Hakkında Her Şey isimli yeni dizinin başrolleri ve hikayesi çok etkileyici… Gökçe Bahadır, Sarp Akkaya, Yiğit Kirazcı, Gökçe Eyüboğlu, Fırat Altınmeşe, Tülin Ece gibi önemli isimleri bir araya getiren dizi The Split uyarlamasıdır.

İngiliz hukuk dizisi olan The Split yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gördü. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de özellikle kadın izleyicileri hedeflemesi noktasında çok başarılı olma ihtimali bulunuyor. Gökçe Bahadır’ı yıllar sonra yeniden ekranlara taşıyan dizinin ilk bölümünü 21 Eylül Salı akşamı saat 20.00’da izleyebilirsiniz.

Dizinin yayınlanan fragmanları etkileyici olduğu kadar, hikayesinin detayları da çok dikkat çekiyor. Milliyet Blog’da yazan Anibal Güleroğlu, diziyle ilgili dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu. Kadın izleyicileri hedefleyen yapımın çok başarılı bir seçim olduğunu yazan Anibal Güleroğlu, şu ifadeleri kullandı:

“…Dört kadını temel direği yapan ve onların ötesinde müvekkil hikayelerinin dahil olmasıyla daha da çeşnisi bol sandviçe dönecek olan ‘Evlilik Hakkında Her Şey’, kadın-erkek olayındaki tüm gerçekleri gözler önüne sermekten çekinmeyen bir içerik potansiyeline sahip.”

Özellikle kadın izleyicilere yönelik olan dizilerin tutması daha kolaydır. Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de Salı akşamları Masumlar Apartmanı ve Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın arasından yükselmesi kimseyi şaşırtmayacaktır.

Anibal Güleroğlu, dizinin ses getireceğini şu sözlerle anlattı: “Günümüzün kurgu cephesinde kadını kollayıcı işler yükselen değer olduğuna göre de, dizi yeni sezon için doğru bir seçim gibi duruyor. Bu doğrultuda baktığımızda FOX’un yüzünü güldürmesi gayet mümkün. Tabii biraz daha ses getirecek enerjide tanıtımlar yapılması ve orijinalinin hukuki söyleminin hakkının verilmesi kaydıyla!”