Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Özçivit’ten heyecanlandıran Kuruluş Osman paylaşımı!

Burak Özçivit’ten heyecanlandıran Kuruluş Osman paylaşımı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV ekranlarında iki sezon yayınlanan ve büyük başarılara imza atan ‘Kuruluş Osman’ dizisi 3. sezonuyla bu akşam izleyicisiyle buluşacak.

Burak Özçivit’in baş rolünde bulunduğu dizide güçlü bir oyuncu kadrosu yer alıyor. Burak Özçivit yeni sezon öncesi oldukça heyecanlı. Oyuncu instagram hesabından dizinin afişini yayınlayarak heyecanını takipçileriyle de paylaştı.

‘Kuruluş Osman’ dizisi yeni döneme 16 yeni oyuncu ile başlıyor… Bu kadar çok kişinin transfer olması demek hikayede birçok yeni karakterin izleyicinin karşısına çıkacağını anlatıyor. Bu da senaryonun yenilendiğini ve etkili bir sezon başlangıcı yapılacağını gösteriyor.

Burak Özçivit'ten heyacanlandıran paylaşım! 'Kuruluş Osman' bu akşam başlıyor! 1

Kurluş Osman’a yeni katılan oyuncular arasında Serhat Kılıç, Yıldıray Şahinler, Rüzgar Aksoy, Şeyma Korkmaz, Serdar Kayaokay, Melis Gürhan, Gizem Kala, Can Bartu Arslan, Serhat Parıl, Oğuzhan Karbi, Serdar Akülker, Rıdvan Uludaşdemir, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Yiğit Eser ve Ali Karaağaç yer alıyor.

Öte yandan geçtiğimiz sezonda dizide ‘Selcan Hatun’ karakterine hayat veren Didem Balçın’ hamile olduğu için diziye ara verdiğini instagram hesabından yaptığı açıklama ile duyurmuştu. Balçın, yapımcı Mehmet Bozdağ olmak üzere yönetmenlere, set ekibine ve oyuncu arkadaşlarına teşekkür etmiş, “Tekrar görüşünceye dek hoşça kalın” notunu yazmıştı. Afişte yer alan oyuncunun  3. sezonda diziye geri döneceği anlaşılıyor.

Sürpriz karakterler ve yeniden düzenlenen senaryosu ile ‘Kuruluş Osman’ Bozdağ Film’in yapımcılığında üçüncü sezonda da yine ekrana damgasını vuracağa benziyor.