Ana sayfa Sosyal Medya Aşk Mantık İntikam’daki değişime izleyici tepkisi büyük!

Aşk Mantık İntikam’daki değişime izleyici tepkisi büyük!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk ile İlhan Şen’in yer aldığı Aşk Mantık İntikam dizisi yeni yayın döneminin değişmesiyle farklı bir boyuta geçti. Romantizm ve komedinin geri plana atıldığı dizinin yeni hali izleyiciler tarafından hiç beğenilmedi. Bazı izleyiciler artık dizilerini izlemeyi bırakacaklarını söyledi.

Yeni yayın dönemiyle birlikte oldukça iddialı dizilerin ekrana gelmeye başlamasıyla Fox TV’nin bu yaz romantik komedi olarak başlayan dizisi intikamın ağır bastığı daha karanlık bir dizi haline dönüştü. Aşk geri planda kaldı.

Dizinin bu yeni hali izleyicilerin de büyük tepkisine yol açtı. Twitter’de diziler hakkında paylaşımlar yapan TV izleyicisi Deniz Tural’ın yaptığı tepki dolu paylaşımın ardından diğer izleyiciler de patladı ve Aşk Mantık İntikam dizisinin hikayesindeki büyük değişime tepki gösterdi.

Deniz Tural paylaşımında “AşkMantıkİntikam diye bir dizi yapıldı ama içindeki aşkta, mantıkta silindi. Dizinin ismi İntikam olarak değişirse seyirci ilgilenebilir. Çok güzel başlayan işlerin bu şekilde bozulması olayını anlayamıyorum. Açıkçası izleme hevesim kalmadı desem yeridir.” diye yazdı.

Aşk Mantık İntikam'daki değişime izleyici tepkisi büyük! 14

Bu sözlerin ardından tepki dolu paylaşımlar arka arkaya gelmeye başladı. Bir izleyici tepkisini “Mantık ölsün diye Esra’yı üç bölümde Ozan’a aşık ettiler, aşk ölsün diye Ozan’ı bir bölümde bu hale getirdiler karakterden eser kalmadı, intikamı da Çağla’nın dramı olarak önümüze koydular. E bizde de heves kalmadı.” sözleriyle dile getirdi.

Aşk Mantık İntikam'daki değişime izleyici tepkisi büyük! 15

Bir başka izleyici de “Yaa hem YouTube hem Instagram hem Twitter bütün yorumlar aynı. Herkes bıkmış durumda. Seyirciyle alay eder gibi daha iğrenç devam ediyor. Fox’un dizilerine yer açılsın diye inadına yapıldığını düşünüyorum” diyerek tepkisini gösterdi.

Aşk Mantık İntikam'daki değişime izleyici tepkisi büyük! 16

Bir izleyicinin yorumu ise dizilerdeki genel soruna dikkat çekiyordu. İzleyici yorumunda şöyle diyordu: “Dizi eğer tek bir kişiye odaklanırsa sonuç böyle rezalet olur işte . Aman o kişinin sahneleri uzasın replikleri artsın onun çekimlerine para harcansın. Diğerlerini de şöyle serpiştirin. Sonuç baştan ayağa kokmuş bir yapım!”

Aşk Mantık İntikam'daki değişime izleyici tepkisi büyük! 17

Diğer izleyici yorumlarından bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

Aşk Mantık İntikam'daki değişime izleyici tepkisi büyük! 18 Aşk Mantık İntikam'daki değişime izleyici tepkisi büyük! 19 Aşk Mantık İntikam'daki değişime izleyici tepkisi büyük! 20 Aşk Mantık İntikam'daki değişime izleyici tepkisi büyük! 21