Ana sayfa Sinema Burcu Biricik, Aras Aydın ve Pınar Deniz’in merakla beklenen İnsanlar İkiye Ayrılır filmi BluTV’de

Burcu Biricik, Aras Aydın ve Pınar Deniz’in merakla beklenen İnsanlar İkiye Ayrılır filmi BluTV’de

tarafından ker_def

BluTV ve Bir Film’in ortak yapımcılığını üstlendiği, festivallerde ve beyaz perdede büyük beğeni toplayan ve yaptığı sert sistem eleştirisi ile dikkat çeken, Tunç Şahin imzalı ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’, 10 Şubat Perşembe gününden itibaren BluTV’de.

BluTV’nin çarpıcı orijinal yapımlarından ‘7YÜZ’ün dünyasından esinlenilerek Tunç Şahin tarafından hayata geçirilen ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’, 10 Şubat’ta izleyicilerle buluşuyor. Yıldız oyuncular Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın’ın başrollerini paylaştığı film, geçtiğimiz yıl Antalya Film Festivali’nde ‘En İyi Senaryo’ ve ‘En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu’ (Nezaket Erden) ödüllerini almasının ardından bu yıl da 54. SİYAD Türkiye Sineması Ödülleri’nde 4 dalda toplam 5 adaylık (En İyi Senaryo – Tunç Şahin, En İyi Kadın Oyuncu Performansı – Burcu Biricik, En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Performansı – Pınar Deniz / Nezaket Erden, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Performansı – Erdem Akakçe) elde etti.

Burcu Biricik, Aras Aydın ve Pınar Deniz'in merakla beklenen İnsanlar İkiye Ayrılır filmi BluTV'de 7

BluTV ve Bir Film ortak yapımcılığında hayata geçirilen ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’da, bankaların çeşitli sebeplerden peşine düşemedikleri borçları satın alıp her ne pahasına olursa olsun tahsil etmeyi kendine misyon edinmiş bir şirkette çalışan Duygu ve Bahadır’ın yollarının Ceren’le kesişmesiyle değişen hikayeleri anlatılıyor. Film gerilimli ve sürprizlerle dolu kurgusuyla dikkat çekiyor.

Başrollerinde Burcu Biricik, Pınar Deniz ve Aras Aydın’ın yer aldığı filmin, Başak Daşman, Erdem Akakçe, Nezaket Erden, Gökay Müftüoğlu ve Sabahattin Yakut’un da eşlik ettiği zengin bir oyuncu kadrosunda; Metin Akdülger ve Hazal Türesan da konuk oyuncu olarak yer alıyor.

Konu: Görevleri, borçlu insanları psikolojik baskı ile köşeye sıkıştırarak, yapabilecekleri en yüksek tahsilatı yapmak olan Duygu ve Bahadır, Ceren Gürel adlı bir borçlunun dosyasını takip etmeye başlar. İkili bir yandan genç kadını sıkıştırmak için akıl oyunları oynarken, öte yandan da dosyanın sonunda alınacak prim için birbirlerine karşı amansız bir mücadele içine girer.