Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik çok beğenilen Fatma dizisinden müjde verdi

Burcu Biricik çok beğenilen Fatma dizisinden müjde verdi

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Camdaki Kız’da’ Nalan’ karakteri ile ekranlara gelen Burcu Biricik yeteneği ile göz dolduran oyuncular arasında.

‘Camdaki Kız’ için geçtiğimiz hafta sete giren Burcu Biricik hafta sonu, kadrosunda yer aldığı ‘İnsanlar İkiye Ayrılır’ filminin gösterimi nedeniyle Ayvalık Film Festivali’ndeydi. Biricik burada basın mensuplarına verdiği röportaj sırasında sevenlerine bir de müjde verdi.

‘Camdaki Kız’ın ‘Nalan’ı Burcu Biricik bombayı patlattı! 6

Oyuncu, Netflix için çektiği ve ilk sezonu büyük beğeni toplayan ‘Fatma’ dizisinin 2. sezonunun çekileceğini açıkladı. Netflix Türkiye yapımı Fatma dizisi, 27 Nisan’da izleyici ile buluştu ve dizi hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumlu yorumlar aldı.

‘Camdaki Kız’ın ‘Nalan’ı Burcu Biricik bombayı patlattı! 7

Senaryosunu aynı zamanda yönetmen koltuğunu Özer Feyzioğlu ile paylaşan Özgür Önurme‘nin kaleme aldığı dizi, sıradan bir temizlik görevlisi olan ‘Fatma’nın yaşamından kesitler sunuyor. Hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolan kocası Zafer’i aramaya koyulan Fatma, bu sırada beklenmedik bir cinayet işler. Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma’nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel hâline gelir. Fatma artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir anne, diğer yandan işlediği her cinayette kimsenin kendisinden şüphelenmediği bir ‘temizlikçi kadın’ olarak hayata devam eder.

Burcu Biricik’in oyunculuğuyla da övgüler aldığı ‘Fatma’da Biricik’in yanı sıra, Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Olgun Toker, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk‘ün aralarında bulunduğu deneyimli oyuncu kadrosu rol alıyor.