Ana sayfa Sosyal Medya ‘Maraşlı’nın ‘Mahur’u Alina Boz bakın nerede ortaya çıktı!..

‘Maraşlı’nın ‘Mahur’u Alina Boz bakın nerede ortaya çıktı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –ATV ekranlarında yayınlanan ‘Maraşlı’ dizisinde canlandırdığı ‘Mahur’ karakteri ile büyük beğeni kazanan ve yeteneği ile takdir toplayan güzel oyuncu Alina Boz bir süredir ortalarda görünmüyordu.

‘Maraşlı’ dizisi bittikten hemen sonra, Nur Fettahoğlu ile birlikte baş rolü üstlendiği, Emre Sefer’in yazıp yönettiği ‘Babamın Öldüğü Gün’ adlı kısa film için kamera karşısına geçen oyuncu akabinde tatil yaptı.

'Maraşlı'nın 'Mahur'u Alina Boz bakın nerede ortaya çıktı!.. 8

Tatilden dönen güzel oyuncu, Lofficiel Türkiye Dergisi’nin  Eylül sayısı için objektif karşısına geçti. Alina Boz’un kapağında yer aldığı dergide oyuncu için şu ifadeler kullanıldı; “Sahici, saydam, içten… Olduğu gibi. Hem gerçeğe yakın hem hayallerini yaşıyor. Kendisiyle alakalı sonsuz bir keşifte. Keşfederek olgunlaşıyor. Kapak kızımız Alina Boz ile çekim boyunca hareket halindeyiz. Dediği gibi, akıntıyı takip etmek ölü balıklara mahsus, şimdi akıntıya karşı yüzmek gerekiyor.”

'Maraşlı'nın 'Mahur'u Alina Boz bakın nerede ortaya çıktı!.. 9

Alina Boz dergiye verdiği pozları instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı. İnstagramda 4 milyon takipçisi olan oyuncunun fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.