Ana sayfa Güncel Haberler Burcu Biricik hız kesmiyor! Çok yakında yeni bir projeyle karşımıza çıkacak!

Burcu Biricik hız kesmiyor! Çok yakında yeni bir projeyle karşımıza çıkacak!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay- Hem oyunculuktaki yeteneğiyle hem de güzelliğiyle televizyon ve sinema dünyasının en özel isimlerinden biri olan Burcu Biricik dur durak bilmiyor. Arka arkaya birbirinden farklı projler gerçekleştiren yetenekli oyuncu şimdi de bir sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Burcu Biricik Netflix’te yayınlanan Fatma dizisiyle sadece Türkiye’de değil dünyada ses getirmişti. Dizide bir seri katile dönüşen temizlikçi bir kadını canlandıran Burcu Biricik sergilediği başarılı oyunculukla deyim yerindeyse kariyerinin zirvesine ulaştı.

Burcu Biricik hız kesmiyor! Çok yakında yeni bir projeyle karşımıza çıkacak! 1

Fatma’nın hemen ardından Burcu Biricik Kanal D’de yayınlanan Camdaki Kız dizisiyle ekrana gelmeye başladı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden uyarlanan dizi, sıra dışı konusu, birbirinden yetenekli oyuncuları ve nefes kesen sahneleriyle ekranın en iddialı dizilerinden biri oldu.

Burcu Biricik şimdi de bir sinema filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İnsanlar İkiye Ayrılır isimli filmin yönetmen ve senaristi Tunç Şahin. Burcu Biricik filmin başrolünü Pınar Deniz ve Aras Aydın’la birlikte paylaşıyor.

Bankaların çeşitli sebeplerden peşine düşemedikleri borçları satın alıp, her ne pahasına olursa olsun tahsil etmeyi kendine misyon edinmiş bir şirkette çalışan Duygu ve Bahadır’ın yollarının Ceren’le kesişmesiyle değişen hikâyelerinin anlatıldığı film; “oldukça sert bir sistem eleştirisi” olarak tanımlanıyor.

İnsanlar İkiye Ayrılır filmi pandemi yüzünden yeniden bir kapanma olmazsa 10 Eylül’de sinemalarda olacak.