Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Biricik’in Camdaki Kız dizisinden sonra, merakla beklenen diğer dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Burcu Biricik’in Camdaki Kız dizisinden sonra, merakla beklenen diğer dizisinin yayın tarihi belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Burcu Biricik, birbirinden farklı karakterle izleyenleri şaşırtıyor! Her dizisiyle bambaşka bir karaktere imza atan oyuncu, başarılı performansı ile olduğu kadar, cesur seçimleriyle de takdir toplamakta. Kırmızı Oda dizisinde Boncuk ile izleyiciyi şaşırtırken, bu kez de Camdaki Kız dizisi ile modern prenses gibi görünen ama ağır travma yaşatılan bir kadına hayat veriyor.

İzleyenleri şaşkına çevirecek bir başka rolü için ise hem o hem de Burcu Biricik’i takip edenler çok heyecanlı! Zira, geçtiğimiz yıl çekilen Fatma dizisi için geri sayım başladı!

Netflix’te yayınlanacak olan Fatma dizisinde seri katil bir kadını oynayan Burcu Biricik, yine izleyiciyi şaşkına çevirecek bir karakterle tanıştıracak.

Aslında temizlikçilik yaparak hayatını kazanan sıradan bir kadın olan Fatma’nın bir süre sonra seri katile dönüşme hikayesi anlatılıyor dizide.

İzleyici kadar, Burcu Biricik de dizi için çok heyecanlı. Netflix’in yayın tarihini açıklamasından sonra o da takipçileri için sosyal medya hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Burcu Biricik'in Camdaki Kız dizisinden sonra, merakla beklenen diğer dizisinin yayın tarihi belli oldu! 7

Dizinin 1. sezon yayını, 27 Nisan’da Netflix’te. Yapımcılığını Başak Abacıgil’in üstlendiği ve senaryosu Özgür Önürme tarafından kaleme alınan dizinin yönetmen koltuğunda da Önürme ile birlikte Özer Feyzioğlu oturuyor.

Burcu Biricik’in yanı sıra dizide Uğur Yücel, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan da rol alıyor.

Dizinin konusu ise şöyle: 

Fatma (35) sıradan bir temizlikçidir. Kocası Zafer hapisten çıktıktan bir süre sonra ortadan kaybolur. Zafer’i aramaya koyulan Fatma ise bu sırada beklenmedik bir cinayet işler.

Zafer’in karanlık bağlantılarının bu cinayeti öğrenmesiyle, Fatma’nın hayatta kalmak için öldürmeye devam etmekten başka çaresi kalmaz. Bu durum, Fatma için bugüne kadar yaşadığı her şeyin intikamını alabileceği bir ritüel hâline gelir.

Fatma artık bir yandan koca dünyaya sığdıramadığı masum oğlunun öcünü almak isteyen bir anne, diğer yandan işlediği her cinayette kimsenin kendisinden şüphelenmediği bir “temizlikçi kadın” olarak hayata devam eder ve kocasını aramaya başlar.