Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’ten yeğenine kutlama! Esra Bilgiç şaşırıp kalmış! Ayça Ayşin Turan doğallığı!

Burcu Biricik’ten yeğenine kutlama! Esra Bilgiç şaşırıp kalmış! Ayça Ayşin Turan doğallığı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlarda yer aldıkları dizilerle gündemde olan üç başarılı oyuncunun son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Ayça Ayşin Turan var. Oyuncu, doğal ve samimi halleriyle takipçilerinin hayranlıkla izlediği ve beğenilerini gönderdiği bir isim. Genç kuşağın başarılı isimlerinden birisi olan Turan, şu sıralar Arıza dizisinde oynuyor.

Show TV’nin sevilen dizisinde Halide karakterine hayat veren Ayça Ayşin Turan, başarılı oyunculuğuyla beğeni toplarken, aynı zamanda güzelliği ile de hayranlarından övgüler alıyor.

Ayça Ayşin Turan, makyajsız, doğal haliyle fotoğraf vermekte çekinmeyen isimlerden birisi. Son yaptığı paylaşımda da yine en doğal haliyle vermiş pozunu.

Burcu Biricik'ten yeğenine kutlama! Esra Bilgiç şaşırıp kalmış! Ayça Ayşin Turan doğallığı! 9

Bir diğer isim Burcu Biricik ise ekrana son olarak Kırmızı Oda dizisindeki Boncuk karakteriyle geldi. Sarsıcı gerçek bir olayın mağdurunu canlandıran Biricik, oyunculuğu ile yine göz doldurdu.

Şimdilerde ise Kırmızı Oda dizisinin de yapımcısı olan OGM Pictures tarafından yine aynı yazarın kitabından uyarlanacak Camdaki Kız isimli dizide rol almaya hazırlanıyor. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlediği kitaptan alıntılanan dizinin de hayli iddialı olduğu konuşuluyor.

Burcu Biricik, instagram sayfasından aşağıdaki fotoğrafı paylaştı. Oyuncu, abisi Bekir Biricik’in çocukları Atlas ve Eylül isimli iki yeğeni var. Oyuncu, küçük olan yeğeni Atlas’ın doğum gününü instagram’dan böyle kutladı…

Burcu Biricik'ten yeğenine kutlama! Esra Bilgiç şaşırıp kalmış! Ayça Ayşin Turan doğallığı! 10

Ramo dizisinde Sibel karakteri ile ekranlara gelen Esra Bilgiç ise, setten bir fotoğrafını paylaştı. Oyuncunun sahne öncesi dinlendiği setteki karavanda çektiği fotoğraf, görenleri gülümsetti.

Esra Bilgiç, gülümseten pozunda sanki bir şeye şaşırıp kalmış bir halde görülüyor. Oyuncunun bu esprili pozunu aşağıda görebilirsiniz…

Burcu Biricik'ten yeğenine kutlama! Esra Bilgiç şaşırıp kalmış! Ayça Ayşin Turan doğallığı! 11