Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir, kendi fotoğrafına bir yorum yaptı ki görenler kahkahayı bastı!

Demet Özdemir, kendi fotoğrafına bir yorum yaptı ki görenler kahkahayı bastı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile gündemde olan Oyuncu Demet Özdemir, esprili kişiliği ile de tanınıyor. Oyuncu, daha önce romantik komedi dizilerindeki başarılı performansının ardından bu kez yeni dizisiyle dramda da kendisini ispatladı. Özdemir, aynı zamanda sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor.

Genç oyuncu, yeni kuşağın dikkat çeken isimlerinden birisi olarak, instagram’ı da zaman zaman sallıyor. Oyuncu, takipçileriyle kimi zaman kamera arkasından pozlarıyla, kimi zaman günlük hayatından fotoğraflar ve videolarla takipçilerini mutlu ediyor.

Özdemir, son günlerde de yeni sevgilisi Oğuzhan Koç ile anılıyor bol bol. Bu arada setteki enerjisi de yaptığı paylaşımlara yansıyan oyuncu, doğal ve samimi halleriyle takipçilerinin ilgiyle izlediği bir isim.

Demet Özdemir, kimi zaman esprili yorumlarla fotoğraf ve videolar yayınlamakta. Son olarak dizinin bir sahnesinden kareyi paylaşan oyuncu, yorumuyla da güldürdü.

Zeynep isimli bir avukatı canlandıran Demet Özdemir, elinde çantası ile görüldüğü sahnede, arkasında asılı duran kilime gönderme yaparak “Halı, kilim, pas pas kenarı 3 dakikada yapılır, evinize teslim edilir” notunu düştü.

Hayranları bu esprili yoruma çok gülerken, oyuncuya sevgilerini ve beğenilerini sunmaya da devam ediyorlar.

Demet Özdemir, kendi fotoğrafına bir yorum yaptı ki görenler kahkahayı bastı! 8

Demet Özdemir’in yaptığı son paylaşımlardan  birisi de aşağıda. Oyuncunun bu paylaşımına rol arkadaşı Engin Öztürk’ten de beğeni geldi.

Demet Özdemir, kendi fotoğrafına bir yorum yaptı ki görenler kahkahayı bastı! 9