Ana sayfa Dizi Haberleri Burcu Özberk’i özleyenler, Kore uyarlaması dizide Leyla ismiyle dönüyor! İşte dizinin hikayesi…

Burcu Özberk’i özleyenler, Kore uyarlaması dizide Leyla ismiyle dönüyor! İşte dizinin hikayesi…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyunculuğu ile son yılların dikkat çeken isimlerinden birisi olan Burcu Özberk, ekranlara en son Fox TV’nin Çocukluk isimli dizisiyle gelmişti. Erdal Beşikçioğlu ile başrolünde oynadığı dizi ekrana erken veda etti.

Burcu Özberk hayranları bu duruma üzülmüştü ama oyuncu, yeni bir diziyle dönmeye hazırlanıyor. Bu kez Güney Kore yapımı olan Cunning Single Lady dizisinin yerli uyarlamasında başrolde İlhan Şen ve Burak Yörük ile birlikte yer alıyor.

Burcu Özberk'i özleyenler, Kore uyarlaması dizide Leyla ismiyle dönüyor! İşte dizinin hikayesi... 8

Yine Fox TV’de yayınlanacak olan dizinin henüz Türkçe ismi belli değil. Romantik komedi türündeki dizide ayrıca Melisa Döngel, Mehmet Korhan Fırat, Ceren Koç ve Sevda Baş da oynuyor. Diziye katılan son isim ise Günay Karacaoğlu oldu.

Burcu Özberk'i özleyenler, Kore uyarlaması dizide Leyla ismiyle dönüyor! İşte dizinin hikayesi... 9

2014 yılında Güney Kore’de yayınlandığında büyük ilgi gören yapımın yerli versiyonu da merak konusu. Hikayesi ise özetle şöyle:

Garsonluk yapan Leyla yaşam standardının değişmesi için geçmişte mühendis Ozan’la mantık evliliği yapmıştır ancak çok büyük zorluklar çektiği bu evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Günün birinde Leyla bu şirkette işe başlar.