Ana sayfa Dizi Haberleri Finale iki bölüm kala, Mucize Doktor’da bir başka mucize yaşanacak!

Finale iki bölüm kala, Mucize Doktor’da bir başka mucize yaşanacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların sevilen dizilerinden Mucize Doktor, ikinci sezonu ile birlikte veda etmeye hazırlanıyor. Otizmli bir doktoru oynayan dizinin başrolü Taner Ölmez’in artık çok yorulduğunu söylemesi dikkat çekmişti. Hikayenin de aynı konular etrafından dönmesi, 3. sezon için ümitleri söndürdü ve bir kaç bölüm sonra dizi ekrana veda edecek.

Fox TV’de ilk başladığı dönemde çok konuşulan, çok şaşırtan bir dizi olmuştu Mucize Doktor. İzleyenlerin her hafta heyecanla takip ettikleri yapımda sona yaklaşırken, güzel bir mucize de ekran başındakileri bekliyor!

Nazlı ve Ali Vefa’nın aşklarında bir engeli daha aşmalarından sonra yakınlaşmaları, 62. bölümde izleyiciyi de sevindiren bir gelişme olmuştu.

Kimseye dokunamayan Ali Vefa’nın, Nazlı’nın sevgiyle ve sabırla desteklemesiyle geldiği nokta, herkesi şaşırtırken, birlikte olmaları da güzel bir gelişmeydi.

63. bölüm fragmanında ise izleyiciyi mutlu eden bir başka olay yaşanacağının müjdesi verildi! Nazlı, Ali Vefa’ya hamile olduğunu söylüyor. Finale doğru giden dizide bu güzel haber de yine sevindirdi.

Göz teması bile kuramayan Ali Vefa’nın hayatındaki engelleri bir bir aşması, Otizmli olsa da azmiyle neler başarılabileceğini göstermesi, herkes için umut aşılayan bir hikayeydi.  Şimdi de bir başka mucizeye tanıklık edecek izleyiciler. Ali Vefa baba oluyor…

Mucize Doktor’un Twitter resmi hesabından yapılan açıklamada,  27 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak 64. bölümle dizinin ekrana veda edeceği duyurulmuştu.

Yapılan açıklamada şöyle denilmişti:

“Otizmli bireylerin, hepimiz gibi, hepimiz kadar yaşama hakkı olduğunu anlattığımız hikayemizin sonuna geldik. Ali Vefa’mız büyüdü, gelişti, hayallerini gerçekleştirdi. Onunla güldük, onunla ağladık, insan olmak ne demek onunla hatırladık.

Ona, yarattığı tüm mucizelerle birlikte veda etmenin vakti geldi. Mucize Doktor 27 Mayıs Perşembe 64. bölümüyle son kez sizlerle olacak. Bize kalplerini açan tüm seyircimize teşekkür, minnet ve sevgiyle…”

Finale iki bölüm kala, Mucize Doktor'da bir başka mucize yaşanacak! 7

Daha sonra dizinin sona erme kararının otizmli bir doktoru canlandırmaktan çok yorulan Taner Ölmez’in talebi üzerine ortaya çıktığını öğrenmiştik.

Ancak üçüncü sezonun çekilmesini beklerken final kararını öğrenen dizinin hayranlarının tepkisi çok sert olmuştu. İzleyiciler hakarete varan paylaşımlar yaparken #mucizedoktoradokunma hashtag’i uzun süre TT olmuştu.

Mucize Doktor’un 64. bölümü çarşamba akşamı Fox TV’de.