Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk’in başrolündeki, kadrosuyla ateş eden yeni Fox TV dizisi!

Burcu Özberk’in başrolündeki, kadrosuyla ateş eden yeni Fox TV dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizilere yenileri eklenmeye devam ediyor. Yeni bir romantik komedi hikayesine daha hazır olun. Sen Çal Kapımı dizisi ile birlikte yaz aylarında Fox TV ekranında bir başka yapım daha izleyeceksiniz. Güney Kore yapımı olan Canning Single Lady isimli dizi için hazırlıklar son hızıyla devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda da çok önemli isimler buluştu.

Afili Aşk dizisindeki Ayşe karakteri ile sevilen Burcu Özberk, Çocukluk isimli dizinin ardından şimdi de yeni romantik komedi hikayesinin başrolünde yerini aldı. Umut Kırca’nın yönetmenliğini yapacağı dizi hem genç hem de usta isimler bir arada.

İki anne karakterini canlandıracak olan usta isimler Günay Karacaoğlu ve Zeynep Kankonde, hikayenin iki güçlü ismi olacaktır. Karacaoğlu, en son geçen sezon atv ekranında yayınlanan Gençliğim Eyvah isimli diziyle televizyon ekranında yer almıştı.

Burcu Özberk'in başrolündeki, kadrosuyla ateş eden yeni Fox TV dizisi! 9

Zeynep Kankonde ise Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisinde Pembe karakteri ile hayranlarını mest etmişti. Bu iki güçlü kadın oyuncu şimdi Canning Single Lady dizisinin uyarlamasında yerini aldı.

Burcu Özberk'in başrolündeki, kadrosuyla ateş eden yeni Fox TV dizisi! 10

Seni Çok Bekledim dizisinde Erol olarak izlediğimiz İlhan Şen, Ramo’nun ardından iyi bir çıkış yapmıştı. Oyuncu yazlık dizide yerini aldı ve merakla bekleniyor. Sen Çal Kapımı dizisinde izlediğimiz Melisa Döngel de yine bu dizinin kadrosunda yerini aldı.

Burcu Özberk'in başrolündeki, kadrosuyla ateş eden yeni Fox TV dizisi! 11

Bir başka önemli isim ise Burak Yörük. Baraj dizisinde Tarık karakteri ile çok güçlü ve etkileyici bir performans ortaya koyan genç oyuncu şimdi de romantik komedi de yerini alacak.

Yaz ekranında neşeli ve aşk dolu anların yaşanacağı yeni dizinin hazırlıklarına devam ediliyor. Sevda Baş, Mehmet Korhan Fırat, Ceren Koç gibi isimler de dizide yerlerini aldılar.