Ana sayfa Sosyal Medya Dilan Çiçek Deniz’e eleştiri, Burak Deniz’e büyük övgü!

Dilan Çiçek Deniz’e eleştiri, Burak Deniz’e büyük övgü!

tarafından ker_def

BluTV’de yayınlanan Yarım Kalan Aşklar dizisi izleyicileri etkilemişti. Hem konusu hem de aksiyon dolu görüntüleri ile dikkatleri çeken dizi geçtiğimiz yaz ayında izleyicilerle buluşmuştu.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu ise dizideki oyunculuk performansları ile ilgili önemli bir yorumda bulundu. Şimdilerde Show TV ekranında yayınlanan Alev Alev dizisinde Rüya karakteri ile izlediğimiz Dilan Çiçek Deniz, Yarım Kalan Aşklar’da başrolde yer almıştı.

Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz buluşması da birçok dizi hayranı için etkileyici bir çifti ortaya çıkartmıştı. Sina Koloğlu ise şimdilerde Maraşlı dizisinde rol alan Burak Deniz’e övgülerde bulundu. Ancak Koloğlu, Dilan Çiçek Deniz için aynı fikirde değil.

Dilan Çiçek Deniz'e eleştiri, Burak Deniz'e büyük övgü! 7

Yarım Kalan Aşklar dizisindeki oyunculuk performanslarına gönderme yapan Koloğlu’nun Dilan Çiçek Deniz eleştirisi şöyle:

“Girift bir hikaye. Ev ahalisi, “Yönetmen bu oyunculuğa nasıl el atmaz?” diye sordu daha ilk karede. Dilan Çiçek Deniz acaba kendisi bittikten sonra bu diziyi izledi mi?

Burak Deniz hissetmiş olayı, kavramış ve oynamış. Zeki ve yaratıcı bir konu bulunmuş bu kesin ve önemli. Merak ettiriyor.”