Ana sayfa Sosyal Medya Buse Orcan hayatının fırsatını buldu, TRT1 ekranında parladı!

Buse Orcan hayatının fırsatını buldu, TRT1 ekranında parladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Buse Orcan ismini Miss Turkey yarışmasının finalisti olduğu zaman birçok kişi duymuştu. Ancak onun başarısını ve yeteneğini ortaya çıkartan, TRT1 ekranında yayınlanan Gönül Dağı dizisi oldu.

Halil İbrahim Kalaycıoğlu’nun canlandırdığı Mezarcı İlyas karakterinin kızı Asya olarak öne çıkan genç oyuncu, kendisine verilen fırsatı iyi değerlendirdi. Gönül Dağı dizisindeki genç yeteneklerin öne çıkması noktasında Buse Orcan için de çok önemli bir dönem geride kalıyor.

37. bölümde katıldığı Gönül Dağı dizisine 55. bölümde veda etmesi beklenen Buse Orcan, hayatının fırsatını buldu ve TRT1 ekranında adeta parladı. Cihat Süvarioğlu’nun canlandırdığı Ramazan karakteri ile gönül ilişkisi yaşaması Asya karakterini son haftalarda fazlasıyla öne çıkartmıştı. Bu durum da Buse Orcan’ın çok geniş kitleler tarafından tanınması şansını doğurdu.

Buse Orcan hayatının fırsatını buldu, TRT1 ekranında parladı! 7

Hikayede önemli bir yeri bulunan Asya karakterinin vedası ise herkesi üzecek. Ancak Buse Orcan iyi kullandığı fırsatı, sonraki projelerle değerlendirecektir. Oyuncu şimdiden yapımcıların dikkatini çekti.

İlk kez oyunculuk adımını attığı Gönül Dağı dizisinde başarılı bir çıkış yapan Buse Orcan, ünivrersite eğitimine de başladı ve kendisini geliştirmek için de yeni adımlar atıyor. Oyunculuk derslerinin yanı sıra sesini de değerlendirmek için şan dersleri alan Buse Orcan, ilerleyen dönemde izleyicilerin karşısına birçok projede çıkarsa şaşırmamak lazım.