Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan daha daha etkili, Oktay Kaynarca imzalı müthiş bir dizi!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan daha daha etkili, Oktay Kaynarca imzalı müthiş bir dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca’nın hayranları bir süredir oyuncunun duyurduğu yeni dizisi için yaşanacak gelişmeleri heyecanla bekliyor… 2022-2023 sezonunun lokomotifi olacak bu dizi için ünlü oyuncu çok iddialı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli atv dizisinin 7. sezon başında yaşanan kriz nedeniyle iptal olmasının ardından Oktay Kaynarca, çok farklı adımlar attı. Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte Güzel Adamlar isimli yapım şirketini kuran ünlü oyuncu, yeni dizinin de başrolünde yer alacak.

Senaryo çalışmalarının devam ettiği bilinen yeni dizinin adresi de yine atv olacak. Kanal yönetimi ile anlaşan Oktay Kaynarca o kadar iddialı ki, “Yeni sezonun lokomotifi olacak” diyerek de büyük iddiasını ortaya koydu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan daha daha etkili, Oktay Kaynarca imzalı müthiş bir dizi! 7

Güzel Adamlar şirketinin ilk dizi projesi için hazırlıklar sürerken, Onur Tan’ın da yönetmenliğin yanı sıra yapımcılık tarafına da geçmesi dikkat çekiyor. Onur Tan ile Oktay Kaynarca ikilisi 6 sezon boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın başarısı için birlikte ter döktü. Şimdi bu ikili yeni yapım şirketinde ortak ve yeni diziler için de çalışmalar sürüyor.

Onur Tan’ın yeni sezonun lokomotifi olabilecek kadar iddialı dizinin hazırlıklarını sürdürdüğü ve bununla kalmayacağı, farklı projeler için de çalışmalar yürüteceği ortaya çıktı.

Oktay Kaynarca ve arkadaşları, yeni sezona damga vuracak yeni projelerle yakında izleyicilerin karşısına çıkacak gibi gözüküyor. Yeni kurulan yapım şirketinde müzik konusu Ercan Saatçi’den sorulacak. Tarkan Karlıdağ’ın ise genel koordinatör olarak projelerin başında olacağı ortaya çıktı.

Oktay Kaynarca hayranları ise heyecanla yaz döneminde çekimleri başlayacak olan yeni dizinin detaylarını merak ediyor. Senaryo çalışmaları süren bu dizi için şimdilik detay yok. Ancak Oktay Kaynarca’nın ‘yeni sezonun lokomotifi olacak’ şeklindeki iddialı sözleri herkesin aklında duruyor.