Ana sayfa Dizi Haberleri Büyük iddialarla gelen Destan’ı yerinden eden Üç Kız Kardeş liderliği sağlamlaştırdı!

Büyük iddialarla gelen Destan’ı yerinden eden Üç Kız Kardeş liderliği sağlamlaştırdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş reytingleriyle herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Büyük iddialarla gelen, dev bütçelerle çekilen ATV dizisi Destan’ı yerinden etmeyi başaran Üç Kız Kardeş liderlik koltuğundaki yerini bu hafta sağlamlaştırdı.

İclal Aydın’ın aynı adlı eserinden uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi son derece mütevazi bir şekilde geldi, reytinglerde yavaş yavaş ve istikrarlı bir şekilde yükseldi, en sonunda çok büyük iddialarla izleyici karşısına çıkan Destan’ı geçen hafta zirvedeki yerinden etmeyi başardı. Geçen haftadan bu yana herkes Üç Kız Kardeş’in zirvedeki yerini koruyup koruyamayacağını merak ediyordu.

Ancak dizi dün akşam yayınlanan beşinci bölümüyle istikrarını kanıtladı ve birincilik koltuğunu bırakmadı. Üstelik AB’de de ikinciliğe yükseldi. Özetle Üç Kız Kardeş dizisi müthiş bir başarıya imza atmaya devam ediyor.

Büyük iddialarla gelen Destan’ı yerinden eden Üç Kız Kardeş liderliği sağlamlaştırdı! 7

Son derece romantik ve masalsı tanıtımlarıyla dikkat çeken Üç Kız Kardeşhakkında, ilk bölümünün ardından Latin Amerika’da daha çok tutacağı, pembe dizi kıvamında olduğu şeklinde kimi görüşler ve eleştiriler yapılmıştı. Ancak dizi tüm bu eleştirilerin aksine Türk izleyicisi tarafından çok sevildi.

Üç Kız Kardeş dizisinde Özgü Kaya, canlandırdığı Türkan karakteri ile hikayenin merkezinde yer alıyor. Almila Ada ise Dönüş isimli karakteri canlandırıyor ve hikayenin anlatıcısı konumunu da sürdürüyor. Melisa Berberoğlu ise üçüncü en en küçük kardeş olan Derya’yı canlandırıyor.

Bir Ege kasabasında yaşayan ailenin hikayesini anlatan dizi bir ay önce kendi halinde yayınına başladı. İlk bölümünde ortalamaya yakın reyting alan dizi her hafta istikrarlı bir şekilde puanlarını yükseltmeyi başardı. Ve en nihayet sessiz sedasız bir şekilde reytinglerin zirvesine yerleşti. Üç Kız Kardeş’in bu başarısı herkesi çok şaşırttı.