Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Algı Eke; ‘param biterse dizi yapacağım’ açıklamasıyla dikkat çekti!..

Oyuncu Algı Eke; ‘param biterse dizi yapacağım’ açıklamasıyla dikkat çekti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Uzun zamandır televizyon dizilerinde rol almayan oyuncu Algı Eke en son BluTV’nin 11 Mart’ta başlayan komedi dizisi ‘Acans’ta rol aldı.

YouTube’daki Pena kanalında Ekşi Sözlük yazarları tarafından kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan oyuncu ‘Param biterse dizi yapacağım!’ açıklamasıyla dikkat çekti.

Algı Eke, ‘Oyunculuk yapmıyor olsaydınız şu anda hangi mesleği yapıyor olurdunuz? Sizi artık daha farklı rollerde görmek istiyoruz’ sorusu üzerine, “Bir süredir kendi kararımla dizi yapmıyorum. Artık farklı şeyler yapmak istediğim için. Maalesef gelen şeyler birbirine benziyor. Daha çok sinema ve tiyatro ağırlıklı gidiyorum. Tabii ki param biterse dizi yapacağım.” şeklinde samimi bir itirafta bulundu.

Oyuncu Algı Eke; Param biterse dizi yapacağım açıklamasıyla dikkat çekti!.. 60

Algı Eke, Oyuncu olmasaydı eğer şef olmayı istediğini belirtti. Ekşi sözlük okuduğunu da söyleyen Algı Eke, “Bir dönem yazar olduğum söylendi ama öyle bir şey yok” açıklamasını yaptı.

Güzel oyuncu estetik sorularına ise şu cevabı verdi; “Burnumda çok eskiden beri estetik var bir de alnımda botoks var onun dışında bir şey yok. Bir yıldır içki içmiyorum, spor yapıp sağlıklı besleniyorum, hayatımın en fit dönemindeyim, kendimi mental ve fiziksel olarak iyi hissediyorum seksi olan her şeyi çok seviyorum”

Algı Eke, çalışmadığı dönemlerde 4 yıldır Datça Palamutbükü’nde yaşadığını belirterek, en sevdiğim yer, benim için mutluluk huzurla ilgili aynı zamanda evde vakit geçirmeyi severim” dedi.

Algı Eke’nin sorulara samimiyetle yanıt verdiği programın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;