Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy veto etti, Yalı Çapkını dizisi başlamadan bitti!

Çağatay Ulusoy veto etti, Yalı Çapkını dizisi başlamadan bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çağatay Ulusoy’un yıllar sonra yeniden televizyon ekranına döneceği Yalı Çapkını isimli dizide büyük bir belirsizlik ortaya çıktı.

OGM Pictures tarafından hazırlıkları süren yeni dizinin 2022 yılında izleyicilerle buluşması bekleniyordu. Uzun süredir senaryo noktasında da bazı sıkıntılar vardı ve Çağatay Ulusoy’un da hikaye konusunda itirazları olduğu biliniyordu.

Yalı Çapkını dizisini merakla bekleyen dizi hayranlarını şoke eden bir gelişme yaşandı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Çağatay Ulusoy bu dizinin hikayesini beğenmedi ve veto etti.

Oyuncunun bu tavrı sonrasında ise OGM Pictures, Yalı Çapkını dizisini rafa kaldırdı. Dizinin iptal edilmesi ile birlikte tüm hazırlıklar da boşa gitmiş oldu.

Senaryoda yaşanan sorunlar nedeniyle gelişen bu durum sonrasında yapımcı ile Çağatay Ulusoy arasında yeni bir dizi projesi için anlaşma sağlandı.

Yalı Çapkını dizisi olmayacak ama Süslü Korkuluk isimli bir başka dizi için hazırlıklara başlandı… Yönetmen Cem Karcı’nın yöneteceği dizinin tv8 ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Çağatay Ulusoy, en son Yeşilçam isimli diziyle BluTV’de hayranları ile buluştu. İki sezon çekilen dizi büyük beğeni topladı. Şimdi de oyuncunun 2017’den sonra ara verdiği yeni televizyon dizisini hayranları merakla beklemeye başladı. Süslü Korkuluk dizisinin konusu hakkında bir detay yok.