Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da set durdu, ayrılıklar gündemde!

Bir Zamanlar Çukurova’da set durdu, ayrılıklar gündemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ayrılıkların konuşulduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisi dördüncü sezonuyla yoluna devam ediyor. atv ekranının sevilen dizilerinden olan yapım, hikayesinin değişmesine rağmen sadık bir izleyici grubunu peşinden sürüklemeye devam edebiliyor.

Birçok oyuncunun ayrıldığı diziye yeni isimler de katılmıştı. İbrahim Çelikkol ile Erkan Bektaş’ın dördüncü sezonda etkili şekilde yer aldığı dizinin kadrosunda yine ayrılıklar var… Gülten karakterini canlandıran Selin Genç ile Saniye olarak izlediğimiz Selin Yeninci yakında diziye veda edecek. İki oyuncunun da Ocak ayı içinde hikayeden ayrılması bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova'da set durdu, ayrılıklar gündemde! 3

Yapımcı Timur Savcı’nın Adana ziyaretinde koronavirüse yakalanması ve yönetmen Murat Öztürk’ün de temaslı olması nedeniyle dizinin setinde çekimlere ara verildi. Yılbaşı nedeniyle de ekip bir süre dinlenme fırsatı bulacak.

Bir Zamanlar Çukurova'da set durdu, ayrılıklar gündemde! 4

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 119. yeni bölümü 30 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağı merakla beklenirken, Hakan ile Züleyha arasında aşk iyice büyüyor…

Züleyha’nın Fikret’e hesap sorduğu dizinin yeni bölümünde, Betül de kılıçları çıkardı… Betül’ün Züleyha’ya karşı sert tavrı yeni bölümde dikkatleri çekecek.

İzleyiciler Hakan ve Züleyha çiftinden memnun. İbrahim Çelikkol ile Hilal Altınbilek ikilisini birbirine çok yakıştıran dizi izleyicileri, hikayenin gidişatından da memnun olduklarını belirtiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 119. yeni bölümünden yeni fragman: