Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda reytinglerde kaybederken, TV8 yeni bir diziye kapı açtı!

Kırmızı Oda reytinglerde kaybederken, TV8 yeni bir diziye kapı açtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda isimli tv8 dizisi geçen sezon büyük bir başarı kazandı ve dizi hayranlarını da peşinden sürükledi. Kanal için diziler noktasında Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda iyi bir iş çıkardı. Her iki dizi de bu kanalı ziyaret etmeyen birçok dizi hayranını tv8 ile buluşturdu.

Kırmızı Oda ikinci sezonu ile yoluna devam ediyor ama Cuma rekabetinde hızla reytingleri düşüyor. Binnur Kaya’nın başrolünde yer aldığı dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun seanslarındaki deneyimlerinden elde ettiği olayların bir yansıması olarak ekrana geliyor. Yani gerçek hayat hikayelerinin bir yansımasını görebiliyorsunuz.

Kırmızı Oda reytinglerde kaybederken, TV8 yeni bir diziye kapı açtı! 8

Kırmızı Oda dizisinde hikayeleri ünlü isimler canlandırıyor ve her hikaye bittiğinde yeni hikayede yine bir başka ünlü ismi gördük. Bu da dizinin bugüne kadar çok iyi sonuçlar almasını sağladı. Ancak artık Kırmızı Oda yavaş yavaş sona doğru yaklaşıyor.

tv8 ise aldığı yeni karar üzerine yeni bir dizi için OGM Pictures ile anlaşma sağladı. Kırmızı Oda’nın da yönetmeni olan Cem Karcı, yeni proje için hazırlıkları sürdürüyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer alacağı dizinin ismi Süslü Korkuluk olarak belirlendi. Yalı Çapkını isimli dizi için senaryoda çıkan sorunlar nedeniyle, bu projeden vazgeçilmesi üzerine Süslü Korkuluk projesi gündeme alındı.

Kırmızı Oda reytinglerde kaybederken, TV8 yeni bir diziye kapı açtı! 9

TV8’de şimdi bu yeni dizinin heyecanı yaşanıyor… Süslü Korkuluk isimli yapımın hikayesi konusunda net bilgiler henüz yok. Ayrıca Çağatay Ulusoy’un partnerinin kim olacağı konusunda da meraklı bir bekleyiş var.

TV8 ayrıca Canım Annem isimli günlük bir diziyi de yakında izleyicilerle buluşturacak. Bu yapımın çekimlerine başlandı ve yayın gününün netleşmesi bekleniyor.