Ana sayfa Sinema Çağatay Ulusoy’un Kağıttan Hayatlar filmine çok anlamlı bir ödül!

Çağatay Ulusoy’un Kağıttan Hayatlar filmine çok anlamlı bir ödül!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – 2021 yılında çekilen ve başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Kağıttan Hayatlar filmi Netflix’te izleyiciyle buluşmuştu. Netflix’te büyük bir izlenme başarısına ulaşan film çok anlamlı bir ödüle layık görüldü.

Çağatay Ulusoy, Kağıttan Hayatlar filminin başrolünde yer almasının yanı sıra yapımcılığını da üstlenmişti. Yakışıklı oyuncunun sokaklarda kağıt toplayan bir karakteri canlandırdığı film ödüle layık görüldü. Kağıttan Hayatlar filmi Engelsiz Hayat Vakfı’nın Yılın En İyileri Ödülleri’nde 2021 yılının en iyi filmi seçildi. Filmin yönetmeni Can Ulkan da en iyi yönetmen ödülüne layık görüldü.

Kağıttan Hayatlar filmi 12 Mart’ta Netflix’te izleyiciyle buluşmuştu. Oldukça acıklı bir hikayeye sahip filmde Çağatay Ulusoy’un yanı sıra Emir Ali Doğrul, Ersin Arıcı, Turgay Tanülkü ve Selen Öztürk rol alıyordu.

Çağatay Ulusoy’un Kağıttan Hayatlar filmine çok anlamlı bir ödül! 7

Kağıttan Hayatlar filminde sokaklarda kağıt toplayarak geçimini sağlayan Mehmet’in, sekiz yaşındaki bir çocuk ile tanışmasından sonra hayatında yaşadığı değişiklikler anlatıyordu. Film acıklı olduğu kadar sürpriz bir hikayeye de sahipti. Filmin hikayesi şöyleydi:

Hayatın tüm zorluklarını yaşayan Mehmet, aynı zamanda çöp toplama deposunu da işletmektedir. 8 yaşındaki Ali isminde küçük bir çocuk ile tanışan Mehmet, çocuğun ailesini bulmak için çabalıyor. İkisi güzel bir ikili olurken birçok güzel şeyi ise birlikte öğrenerek birbirlerine destek çıkıyorlar. Mehmet gibi kişilere destek veren Tahsin Baba ise kimsesizlere sokakta kalan kişilere yardım eli uzatan kişi arasındadır.

Netflix’te büyük bir başarı elde eden Kağıttan Hayatla filmi 47 ülkede ilk 10 diziden biri olmuştu.