Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un Kağıttan Hayatlar filmini izleyenleri, Süslü Korkuluk dizisinde bir sürpriz bekliyor!

Çağatay Ulusoy’un Kağıttan Hayatlar filmini izleyenleri, Süslü Korkuluk dizisinde bir sürpriz bekliyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süslü Korkuluk dizisini bekleyenler için heyecanlı bir süreç başladı! Çağatay Ulusoy hayranlarının uzun süredir merakla takip ettikleri diziyle ilgili bir dizi olumsuzluk yaşandı. Önce tv8’de yayınlanacak olan ve tanıtımı da ekrana gelen dizi için anlaşma sağlanamadı.

Bütçesi yüksek olduğu için kanallardan geri dönen dizi için en sonunda Netflix ile anlaşıldı. OGM Pictures yapımı olan Süslü Korkuluk dizisinin başrolünde Çağatay Ulusoy ile yer alacak olan Alina Boz da projeden ayrıldı. Bu aksiliğin ardından ise Esra Bilgiç rolü kabul etti. Tam çekimlere başlandı ki bir de Esra Bilgiç krizi çıktı ve oyuncu ile sözleşmede anlaşılamayınca yeni oyuncu arayışı başladı.

Yeni kadın baştol henüz netleşmedi ama çekimler kısa bir süre önce Kırklareli’nde başladı. Yönetmen Cem Karcı’nın yaptığı paylaşımlarla mekan da öğrenilmiş oldu…

Çağatay Ulusoy'un Kağıttan Hayatlar filmini izleyenleri, Süslü Korkuluk dizisinde bir sürpriz bekliyor! 9

Uğur Yücel, Olgun Şimşek, Salih Bademci ve Ece Sükan’ın da rol aldıkları diziye bir sürpriz isim katıldı! Çağatay Ulusoy’un Netflix için çekilen filmin Kağıttan Hayatlar’ı izleyenler, bu küçük sürprizi muhakkak hatırlayacaktır!

Filmde Ulusoy’a eşlik eden küçük oyuncu Emir Ali Doğrul, Süslü Korkuluk dizisinde de Çağatay Ulusoy ile kamera karşısına geçiyor! Küçük oyuncu, son olarak Kutsi ve Hande Doğandemir’in başrollerinde yer aldığı Star TV dizisi Annemizi Saklarken’de de oynamıştı.

Çağatay Ulusoy'un Kağıttan Hayatlar filmini izleyenleri, Süslü Korkuluk dizisinde bir sürpriz bekliyor! 10

10 yaşındaki oyuncu Kağıttan Hayatlar filmindeki performansıyla büyük dikkat çekmiş ve çok konuşulmuştu. Genç yaşına karşın başarılı bir performans sergileyen Emir Ali Doğrul, iddialı dizi Süslü Korkuluk’un kadrosuna katıldı.

Doğrul filmde, bir kağıt toplayıcısı olan Çağatay Ulusoy’un sokakta bulduğu çocuğu oynuyordu. Performansıyla da izleyicileri göz yaşına boğmuştu.

Çağatay Ulusoy'un Kağıttan Hayatlar filmini izleyenleri, Süslü Korkuluk dizisinde bir sürpriz bekliyor! 11

Süslü Korkuluk’ta Çağatay Ulusoy psikolojik rahatsızlığı olan ve babasına bakan bir terziyi oynarken, Peyami isimli bu terziye gelinlik diktirmeye gelen ve aşık olacağı Esvet’i kimin canlandıracağı merak ediliyor..