Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç, Süslü Korkuluk dizisinin yapımcısına resti çekip, onuruyla gitti!

Esra Bilgiç, Süslü Korkuluk dizisinin yapımcısına resti çekip, onuruyla gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Süslü Korkuluk dizisinde kadın başrol sıkıntısı hala devam ediyor ve Esra Bilgiç’in ayrılık nedeninin ortaya çıkması da herkesi şaşırttı. OGM Pictures imzasını taşıyan dizide ilk önce Alina Boz ile anlaşma yapılmıştı. Ancak oyuncunun televizyon projesi olduğu için kabul ettiği dizinin Netflix’e çekilmesi kararlaştırılınca ayrılık kararı aldığı iddiaları ortaya atıldı.

Çağatay Ulusoy ile başrolde yer alması için teklif yapılan Esra Bilgiç de bunu kabul etti ve provalara katıldı. Kendisinden beklentileri yerine getirmesine rağmen ünlü oyuncunun sözleşme şartlarıyla ilgili yapımcıdan gelen değişikliklerden rahatsız olduğu ortaya çıktı. Esra Bilgiç ilk başta dizi için anlaşmış olsa bile, yapımcının sözleşme konusunda farklı talepler öne sürmesi oyuncunun ayrılık kararı almasında etkili oldu.

Esra Bilgiç’in 2023 yılının sonuna kadar OGM Pictures projelerinde yer alması gibi bir şart getirilmesi de oyuncuyu rahatsız etti. Onur Güvenatam’ın sürekli sözleşme ile ilgili yeni taleplerde bulunmasından rahatsız olan Esra Bilgiç, diziden ayrıldı ve sosyal medya hesabından da yapımcıya gönderme yaptığı bir mesaj yayımladı.

Süslü Korkuluk dizisinde ikinci kadın başrol krizi hala sürüyor. Esra Bilgiç, instagram hesabından şöyle yazdı:

“Önüme koyulan her teklife evet demek, şartları bana uymayan sözleşmelere imza atmak zorunda değilim. Zaten imza atmadığım, yani resmî olarak kadrosunda bulunmadığım bir projeden sözleşme şartlarını uygun bulmadığım için çekildim. Bir Hukuk Fakültesi öğrencisi olarak altına imza atacağım her sözleşmeyi ayrıca önemsiyorum. Bu kararımın tüm oyuncu arkadaşlarıma ve değerli büyüklerime cesaret vermesini temenni ederim. Esra…”

Esra Bilgiç, Süslü Korkuluk dizisinin yapımcısına resti çekip, onuruyla gitti! 7