Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un yeni dizideki partneri için iddialar gerçek oldu!

Çağatay Ulusoy’un yeni dizideki partneri için iddialar gerçek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Süslü Korkuluk’taki partnerinin kim olacağı konusunda meraklı bir bekleyiş vardı. Hafsanur Sancaktutan ve Alina Boz ile görüşmeler yapıldığı bilgisi ortaya çıkmıştı. Alina Boz ile anlaşma yapıldığına yönelik bazı iddialar da sosyal medyada dile getirilmişti.

İşte bu iddiaların doğru olduğu ortaya çıktı. Çağatay Ulusoy’a Süslü Korkuluk isimli yeni dizisinde eşlik edecek olan isim Alina Boz olarak belirlendi. Gazeteci Birsen Altuntaş, özellikle Çağatay Ulusoy’un Alina Boz’u istediğini ve anlaşmanın da yapıldığını duyurdu.

Çağatay Ulusoy'un yeni dizideki partneri için iddialar gerçek oldu! 8

Alina Boz son yılların en başarılı kadın oyuncuları arasında bulunuyor. Paramparça dizisiyle popüler olan oyuncu; Elimi Bırakma, Aşk 101 ve Maraşlı isimli dizilerle son yıllarda kariyer basamaklarını çok hızlı çıkan bir isim oldu. Oyuncu son olarak Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminin çekimlerinde yer aldı.

Çağatay Ulusoy'un yeni dizideki partneri için iddialar gerçek oldu! 9

tv8 ekranında yayınlanacak olan Süslü Korkuluk isimli dizinin ilk fragmanı yayınlanmış ve büyük de ilgi görmüştü. Çağatay Ulusoy’un bir moda tasarımcısına hayat vereceği dizinin çekimlerine yakında başlanacak.

Ünlü yönetmen Cem Karcı’nın projenin başında olması da önemli bir ayrıntı olarak öne çıkıyor.