Ana sayfa Sosyal Medya Erkenci Kuş ile parlayan Birand Tunca yeni dizisinde şanssızlık yaşadı!

Erkenci Kuş ile parlayan Birand Tunca yeni dizisinde şanssızlık yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -2014 yılında Diriliş Ertuğrul isimli dizideki Bisol karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Birand Tunca, sonraki dönemde de üst üste önemli rollerde yer aldı. Yunus Emre dizisinden sonra Aşk Latfan Anlamaz isimli romantik komedi dizisinde Emre karakteri ile dikkat çeken oyuncu, Mehmetçik Kutül Amare ve Erkenci Kuş isimli yapımlarda da boy gösterdi.

Erkenci Kuş’ta Emre Divit olarak izlediğimiz Birand Tunca, en büyük kariyer çıkışını da bu yapım sayesinde elde etti. Dizinin ardından birçok teklif alan oyuncu, çeşitli sinema filmlerinde rol aldı.

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne isimli Netflix dizisinin başrolünde yer alan genç oyuncunun koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı. Ünlü yazar Perihan Mağden’in aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin hikayesini Ertan Kurtulan yazdı… Ceylan Özgün Özçelik’in yönetmenliğini yaptığı dizi için ekip uzun süredir Kapadokya’da çalışıyordu.

8 bölümlük dizinin seti koronavirüs vakası nedeniyle durdurulurken, Melisa Sözen’in de hikayede başrolde yer aldığını söylememiz lazım. Bir anne ile kızının sırlarla dolu dünyası ve büyük kaçış hikayesini anlatan dizi merakla bekleniyor.