Ana sayfa Sosyal Medya Alp Navruz, Kubilay Aka ve Burak Deniz’den sonra Alina Boz yine çok etkili bir partner buldu!

Alp Navruz, Kubilay Aka ve Burak Deniz’den sonra Alina Boz yine çok etkili bir partner buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2014 yılında Paramparça isimli dizide Hazal karakteri ile henüz ergenlik dönemindeyken izleyicilerin karşısına çıkan Alina Boz, son yıllarda üs üste önemli projelerde kendini gösterdi.

1998 doğumlu olan ünlü oyuncu, yeni sezonda yer alacağı yeni dizisini belirledi. Çağatay Ulusoy’un özellikle kendisiyle çalışmak istemesi ne kadar etkili oldu bilinmez ama, Süslü Korkuluk isimli dizinin kadın başrolü olarak Alina Boz’u izleyeceksiniz.

Alp Navruz, Kubilay Aka ve Burak Deniz'den sonra Alina Boz yine çok etkili bir partner buldu! 9

tv8 ekranında yayınlanacak olan 2022’nin en çok merak edilen dizilerinden birisi de Süslü Korkuluk… Çağatay Ulusoy’un bir moda tasarımcısına hayat vereceği dizide, Alina Boz ile nasıl bir uyum sağlayacağı da çok merak ediliyor.

Son yıllarda üst üste başarılı projelerde yer alarak kariyer basamaklarını hızlı çıkan Alina Boz, Elimi Bırakma dizisinde Alp Navruz ile partner olmuştu. Aşk 101 dizisinde Kubilay Aka ile partnerlik süreci geçiren oyuncu, son olarak ise Maraşlı isimli dizide Burak Deniz ile çok iyi bir uyum yakaladı.

Alp Navruz, Kubilay Aka ve Burak Deniz'den sonra Alina Boz yine çok etkili bir partner buldu! 10

Alina Boz’un Bandırma Füze Kulübü isimli sinema filminde Denizcan Aktaş ile de güçlü bir uyum yakaladığını setten gelen görüntülerden anlayabiliyoruz.

Alp Navruz, Kubilay Aka ve Burak Deniz'den sonra Alina Boz yine çok etkili bir partner buldu! 11

Ünlü oyuncu, kariyer basamaklarında 2022 yılında yine hızlı bir yükseliş sergileyecek. Çağatay Ulusoy’un milyonlarca hayranının heyecanla beklediği Süslü Korkuluk isimli dizide Alina Boz’un yer alması projenin de çok etkili bir iş olacağını anlatıyor.

Alina Boz, bugüne kadar hep başarılı yapımlarda rol aldı ve çok etkili partnerlerle çalıştı. Oyuncu adına Süslü Korkuluk dizisi de kariyerinde önemli bir yerde bulunacaktır. Cem Karcı’nın yönetmenliğini yaptığı dizinin Şubat ayı içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.