Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinden alacağı ücret dudak uçuklattı!

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinden alacağı ücret dudak uçuklattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en yetenekli ve yakışıklı oyuncularından Çağatay Ulusoy, projeleri arka arkaya sıralamaya devam ediyor. BluTV’de yayınlanan Yeşilçam dizisinden sonra Yalı Çapkını dizisiyle ekrana gelmeye hazırlanan Ulusoy’un yeni projesinden bölüm başına alacağı ücret ağızları açık bıraktı.

Çağatay Ulusoy çok yakında yeni bir projeye başlıyor. Yalı Çapkını isimli dizi TV 8’de yayınlanacak. Dizi bugüne kadar Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Atiye gibi dizilerin yapımcılığını üstlenen OGM Pictures tarafından çekilecek.

Yeni diziyle ilgili kesinleşen fazla bilgi yok. Ancak Ulusoy’un yapım şirketinden bölüm başına alacağı ücret ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Ulusoy yeni dizisinden bölüm başına 450 bin lira alacak. Bu da Ayda 1 milyon 800 lira ediyor.

Çağatay Ulusoy'un yeni dizisinden alacağı ücret dudak uçuklattı! 7

Çağatay Ulusoy’un alacağı ücret herkesin ağzını açıkta bıraktı. Hatta öyle ki bazı izleyiciler bölüm başı rakamın aylık miktar olabileceğini söyledi. Bu rakam izleyicilerin büyük tepkisine yol açtı. Birsen Altuntaş’ın yazdığına göre Ulusoy bu rakamla Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu’nu da geçmiş durumda. Dizi sektöründe daha önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu aldıkları 350 bin TL bölüm ücretleriyle zirvede yer alıyordu.

Yalı Çapkını isimli dizide Ulusoy’un kadın partmeri olarak iki isim geçiyor: Neslihan Atagül ve Özge Gürel. Ancak hala kesinleşen bir bilgi yok.

Bu arada dün ortaya atılan bir iddiayla Aşk 101’de Sinan karakterini canlandıran genç oyuncu Mert Yazıcıoğlu’nun Yalı Çapkını dizisine transfer olduğu iddia edildi. Bu iddiaya, Çağatay Ulusoy’un Instagram’da Mert Yazıcıoğlu’nu takip etmeye başlaması yol açtı.