Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Hakan Ural’dan babasına canlı yayında ‘Kıro’ tepkisi!

Hakan Ural’dan babasına canlı yayında ‘Kıro’ tepkisi!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Müzisyen Selçuk Ural, geçtiğimiz günlerde yaptığı “Ülkemizin yüzde 90’ı kültürsüz, kıro” açıklamaları nedeniyle büyük tartışma yaratmıştı. Selçuk Ural’ın  Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses sevenlerini ‘kültürsüz ve kıro’ olarak nitelendirmesi sosyal medyada tepkilere yol açtı. Geniş bir çevreden tepki alan Ural’a magazin yorumcusu oğlu Hakan Ural’dan da tepki geldi.

Hakan Ural, Nur Tuğba Namlı ile birlikte sunduğu Kanal D’de yayınlanan ‘Neler Oluyor Hayatta’ adlı programda babası Selçuk Ural’ın “Ülkemizin yüzde 90’ı kültürsüz, kıro” açıklamalarına tepki göstererek, “Gereksiz bir açıklama” dedi. Hakan Ural ayrıca babasının hatasıyla yüzleşmesi gerektiğini de dile getirdi.

Hakan Ural babası Selçuk Ural’ın açıklamalarıyla ilgili , talihsiz, üzücü ve gereksiz bir açıklama ifadesini kullanarak “Akıl sır erdiremeyecek benzetme, teşbihler var. Aşağılamak olur mu?” dedi.

Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses gibi Arabesk müziğin usta isimlerine olan hayranlığını her seferinde dile getiren Hakan Ural, “Şarkıları çok kıymetli, halkın büyük bir çoğunluğunun duygusunu tam damardan yakaladıkları için onlar çok seviliyor, burada ricam, insanları yaptığı ile baş başa bırakmak ve müzik tercihlerine saygı duyulması” şeklinde konuştu.