Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un yeni projesi kesinleşti! Çok yakında TV8 ekranında olacak!

Çağatay Ulusoy’un yeni projesi kesinleşti! Çok yakında TV8 ekranında olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Blu TV’de yayınlanan Yeşilçam dizisiyle hayranlarının karşısına çıkan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy’un yeni projesiyle ilgili gelişmeleri uzun zamandır takip ediyorduk. Bir süredir hazırlıkları devam eden ancak bir türlü kesin bir açıklama yapılmayan dizinin duyurusu resmen yapıldı.

Başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer alacağı dizi hakkında çalışmalar ve görüşmeler uzun süredir devam ediyordu. Dizinin adı ilk olarak Yalı Çapkını olarak duyurulmuştu. Ancak Ulusoy’un, Yalı Çapkını’nın senaryosunu beğenmediği ortaya çıkmıştı.

Ardından Süslü Korkuluk ismiyle yeni bir senaryo yazıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Çağatay Ulusoy’un Süslü Korkuluk dizisinin hikayesini beğendi ve anlaşmaya tamam dedi. Böylece Ulusoy’un yeni projesi de kesinleşmiş oldu. Dizi TV8’de ekrana gelecek.

Çağatay Ulusoy’un yeni projesi kesinleşti! Çok yakında TV8 ekranında olacak! 7

Bugüne kadar Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir gibi reyting rekorları kıran dizileri çeken OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor.

Cem Karcı dizi dünyasının en iddialı yönetmenlerinden biri. Bugüne kadar yönettiği Karadayı, Hercai, Hayat Şarkısı ve Kırmızı Oda dizileriyle altı kez Altın Kelebek’te En İyi Yönetmen ödülüne aday gösterilen Karcı, Karadayı dizisiyle bu ödüle layık görüldü. Cem Karcı en son İlk ve Son dizisinin yönetmenliğini üstlenmişti.

Süslü Korkuluk ile ilgili çalışmalar hızlandı. Diğer oyuncular için görüşmeler devam ederken Çağatay Ulusoy’un partnerinin kim olacağı henüz belli değil. Yönetmen Cem Karcı çok yakında dizinin ilk tanıtım filmini çekecek.