Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Özberk de akıma uydu, dansıyla sosyal medyaya damga vurdu!..

Burcu Özberk de akıma uydu, dansıyla sosyal medyaya damga vurdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burcu Özberk, Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisiyle olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Romantik komedi hikayelerinin aranılan kadın oyuncularından birisi olan Burcu Özberk, 8.6 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla da takipçilerini mest ediyor.

Burcu Özberk’in instagram hesabında en son paylaştığı dans videosu yine sosyal medyada gündem oldu. Dansçı ve kareograf Çisil Sıkı ile birlikte yaptığı dansın videosunu paylaşan Burcu Özberk takipçilerinden tam not aldı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Burcu Özberk (@burcuozberk)’in paylaştığı bir gönderi

Ünlü oyuncunun, ‘Biz de akıma katılmayalım mı?’  yazdığı dans videosu kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Bazı takipçileri oyuncunun enerjisine hayran kalarak, ‘Ben de bu enerjiden istiyorum!’ şeklinde yorumda bulundu.

Güzel oyuncunun dansının yanı sıra fiziği de takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı. Oyuncunun paylaşımına, ‘Güzel kadın’, ‘Harikasın! ve Taş gibisin!’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.

Her Cuma Fox TV’de yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinde ‘Esra’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Burcu Özberk, bu videosuyla daha çok konuşulacağa benziyor.