Ana sayfa Dizi Haberleri Çağatay Ulusoy’un yüzü dikkatinizi çekti mi? Estetik yaptırdığı ortaya çıktı!

Çağatay Ulusoy’un yüzü dikkatinizi çekti mi? Estetik yaptırdığı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Çağatay Ulusoy, bir süredir kameralardan uzaktı ama bir anda iki farklı yapımla birlikte konuşulmaya başlandı. Oyuncu, son olarak Netfilx için çekilen fantastik dizi ‘Hakan: Muhafız’da rol almıştı ve bir süredir de ortalarda yoktu. Bu arada 2020 Ağustos ayında ise ismi önce Mücadele Çıkmazı olarak anılan ve sonra Kağıttan Hayatlar olarak değiştirilen filmde rol aldı.

Şu sıralar ise Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yaptığı Yeşilçam isimli dizinin başrolünde oynuyor. BluTV için çekilen filmden kareler de kısa bir süre önce paylaşılmıştı.

Oyuncu, Kağıttan Hayatlar filminin 14 Mart’ta Netflix’te gösterime girmesi ve Yeşilçam dizisi ile birlikte bir anda gündemin en çok konuşulan isimlerinden olmayı başardı.

Mehmet çöp toplayıcısı bir adama hayat veren Ulusoy, filmde uzun sakallarıyla yer aldı. Bazı dikkatli hayranları Çağatay Ulusoy’da bir değişiklik olduğunu farketmiş olabilir!

Gözden kaçıranlar için de ayrıntıyı paylaşalım… Çağatay Ulusoy’un burun estetiği yaptırdığı ile ilgili kulis bilgileri gündeme geldi.

Çağatay Ulusoy'un yüzü dikkatinizi çekti mi? Estetik yaptırdığı ortaya çıktı! 8

Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’teki yazısında konuyla ilgili detaylar hakkında bilgi verdi. Çağatay Ulusoy’un geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında yüzünü saklaması benzer soruları doğurmuş ve estetik yaptırmış olabileceği algısını yükseltmişti.

Verilen bilgiye göre estetik yaptırdığı haberleri doğru! Oyuncunun önceki hali ve son rol aldığı Kağıttan Hayatlar filmindeki halinin karşılaştırması aşağıda.

Bir sağlık problemi nedeniyle mi yoksa estetik kaygıdan dolayı mı yapılmış henüz bir bilgi yok… Bakalım yeni halini beğenecek misiniz?

Çağatay Ulusoy'un yüzü dikkatinizi çekti mi? Estetik yaptırdığı ortaya çıktı! 9