Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinden şaşırtan ayrılık kararı! Gidiyor!

Kırmızı Oda dizisinden şaşırtan ayrılık kararı! Gidiyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yeni sezonda en çok konuşulan dizilerin başında geliyor tv8’deki Kırmızı Oda dizisi. Bu sezon ekrana gelmeye başlayan TRT’nin Masumlar Apartmanı ve tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin hikayeleri, aynı isme ait. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden alıntıladığı kitapları diziye uyarlanıyor.

OGM Pictures imzalı bu üç dizi, ekranın dikkat çeken yapımları. Hikayesinin gerçek olması da izleyiciyi ekrana bağlayan bir ayrıntı. Aynı zamanda oyunculuklarıyla da konuşturan yapımlar.

Hikaye, senaryo, oyunculuklar kadar dizilerin kaderlerine yön veren isimlerin başında gelen kişilerden birisi de yönetmen! Her şey dönüp dolaşıp yönetmenin kafasında bittiği için önemli.

Kırmızı Oda’nın yönetmenliğini, genç ve son yılların çok konuşulan dizilerine imza atmış bir isim olan Cem Karcı yapıyor. Karadayı, Tatlı Küçük Yalancılar, Hayat Şarkısı, Gülperi, Hercai gibi dizilere de imza atmış olan Karcı, Kırmızı Oda’yı da ilk günden beri yöneten isim.

Ancak Cem Karcı’nın projeden ayrılacağı öğrenildi! Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında Karcı’nın başka bir projeye geçeceğini duyurdu.

Kırmızı Oda dizisinden şaşırtan ayrılık kararı! Gidiyor! 8

Hercai dizisinin de yönetmeni olan Karcı, atv’nin hala ekranda olan dizisinin 2. sezonunda ayrılmıştı. Binnur Kaya’nın başrolünde oynadığı Kırmızı Oda, reytinglerde de büyük başarı kazanmış bir dizi.

Cem Karcı’nın yönetmenliği yol arkadaşı Benal Tairi’ye bırakarak Kırmızı Oda’dan ayrılacağı ifade ediliyor. Karcı, BluTV için çekilecek olan bir başka projenin yönetmenliğine hazırlanıyor.

Kırmızı Oda dizisinden şaşırtan ayrılık kararı! Gidiyor! 9