Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağdaş Onur Öztürk’lü Bonkis 2. sezon için sete çıktı!

Çağdaş Onur Öztürk’lü Bonkis 2. sezon için sete çıktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – BluTV’de yayınlanan komedi dizisi Bonkis, geçen kış yayınlanan ilk sezonuyla büyük beğeni toplamıştı. Eğlenceli dizinin ikinci sezonu için start verildi, ekip sete çıktı.

Yönetmenliğini Emre Erdoğdu’nun üstlendiği, senaryosu Deniz Tezuysal tarafından kaleme alınan Bonkis dizisi ekibinin yeni sezon için sete çıktığı haberi BluTV’nin Twitter hesabından verildi. BluTV yaptığı eğlenceli paylaşımda setten fotoğraflar ekleyerek şöyle yazdı:

“Kapısına kilit vuruldu diye #Bonkis’in hikayesi sona erer mi sandın? Yeni sezonda kadrosuna sürpriz isimlerin dahil olduğu ekip sete çıktı! Bu kez Bozcaada’daki bir festivale doğru yola çıkıyorlar. E tabii başlarına gelmeyen de kalmıyor. Beklemede kalın!”

Çağdaş Onur Öztürk'lü Bonkis 2. sezon için sete çıktı! 7

Kafe sahibi Deniz’in başarısızlıklar ve şanssızlıklarla dolu trajikomik hikayesini konu alan Bonkis’in oyuncu kadrosunda kadrosunda Vildan Atasever, Öykü Naz Altay, Sergen Deveci, Burak Sevinç, Serhat Parıl, Lale Mansur ve Cem Emüler yer alıyor.

Diziye kısa süre önce son olarak Akrep dizisinde izlediğimiz Çağdaş Onur Öztürk’ün de dahil olduğu açıklanmıştı. Akrep dizisinde Ahmet karakteriyle izlediğimiz oyuncu Netflix için çekilen ve tüm dünyada büyük ses getiren Fatma dizisinde canlandırdığı psikopat kiralık katil rolüyle oyunculuktaki yeteneğini göstermişti.

Deniz’in (Deniz Tezuysal) ayakta tutmaya çalışırken zorlandığı kafesi Bonkis’ten, yüzünün gülmediği aşk hayatından ve bir türlü memnun edemediği ebeveynlerinden oluşan karmaşık dünyasındaki problemlerin trajikomik bir dille anlatıldığı dizinin sonbaharda ekrana gelmesi planlanıyor.