Ana sayfa Sosyal Medya Salı gecesinin galibi değişmedi! Ada Masalı, Baht Oyunu’nu açık ara geride bıraktı!

Salı gecesinin galibi değişmedi! Ada Masalı, Baht Oyunu’nu açık ara geride bıraktı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ada Masalı ve Baht Oyunu… Her ikisi de yaz dizisi olarak aynı gün yayınlanmaya başladı. İki dizi o günden bu yana iki ezeli rakip olarak ekrana gelmeye devam ediyor. Ada Masalı ve Baht Oyunu dün gece bir kez kapıştı ve galip gelen Ada Masalı oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 10 Ağustos Salı günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre salı gününün galibi Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Başrollerinde Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın olduğu Ada Masalı dizisi, sosyal medyanın en çok konuşulan yapımlarından biri olmaya devam ediyor. Bunda en büyük pay hiç kuşkusuz Navruz ve Turan’ın müthiş uyumu, sürükleyici aşkı. Ada Masalı, dün gün boyu sosyal medyada yapılan 269.937 paylaşımla rakibi Baht Oyunu’nu geçti. Ancak reytinglerde gerisinde kaldı.

Sosyal medya paylaşımlarında gecenin ikincisi ise Kanal D dizisi Baht Oyunu oldu. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz’ın başrollerini paylaştığı dizi hakkında gün boyunca 144.860 paylaşım yapıldı. Özellikle Cemre Baysel’in oyunculuğu büyük beğeni toplarken dizi sosyal medyada rakibine yenilse de reytinglerde zaferi elde eden taraf oldu.

Salı gecesinin galibi değişmedi! Ada Masalı, Baht Oyunu'nu açık ara geride bıraktı! 7

Bir başka yaz dizisi Aşk Mantık İntikam ise 33.037 paylaşımla gecenin üçüncüsü oldu. Burcu Özberk ve İlhan Şen’in yer aldığı ve Fox TV’de yayınlanan dizi reytinglerde de vasat gidiyor.

Gecenin sonuncusu ise 532 paylaşımla İkimizin Sırrı’nın tekrarı oldu. Bu hafta ilk bölümü yayınlanan ve arka arkaya tekrarlarıyla ekrana gelen dizinin önümüzdeki hafta elde edeceği rakamlar büyük merak konusu.