Ana sayfa Güncel Haberler Çağla Şıkel, vücut sağlığı için bir markanın yüzü oldu!

Çağla Şıkel, vücut sağlığı için bir markanın yüzü oldu!

tarafından ker_def

Çağla Şıkel, Naturagen Kolajen’in “filtresiz marka yüzü” oldu… “Kolajenden gelen güzellik” söylemi ile ürünlerini tüketicilerle buluşturan Naturagen Kolajen, reklam filmi ve tanıtım için Çağla Şıkel ile iş birliği yaptı. Sağlık, güzellik ve canlılık için vücudu içten dışa destekleyen bir ürün gamına sahip olan Naturagen Kolajen, tüm bu noktalarla birebir örtüştüğü inancıyla Şıkel ile bir araya geldi.

Günlük hayatta çok fazla filtre kullanılmasından ve güzellik normlarının da bu filtreler sebebiyle değişmeye başlamasından yola çıkılan reklam filminde Naturagen Kolajen’in olduğu bir dünyada, bu filtrelere ihtiyaç duyulmadığı anlatılıyor.

Marka, filtrelerle oluşturulan yapay güzellik yerine, “doğal güzelliği korumak ve gerçek halinle güzel görünmek de mümkün” diyor. Bunun gerçek bir örneği olarak da filmde Çağla Şıkel işaret ediliyor. Cildine, vücuduna, dolayısıyla kendine çok iyi bakan, her zaman genç, dinamik ve enerjik tabiatıyla “doğal güzel” olan Şıkel, marka tarafından “Naturagen Kolajen’in filtresiz yüzü” olarak tanımlanıyor.

Naturagen Kolajen reklam filmi 18 Eylül Cuma gününden itibaren tüm dijital platformlarda ve çok yakında da TV’de yayında olacak.