Ana sayfa Güncel Haberler Mucize Doktor’un Adil’i Reha Özcan, hayranlarını tiyatro salonuna bekliyor!

Mucize Doktor’un Adil’i Reha Özcan, hayranlarını tiyatro salonuna bekliyor!

tarafından ker_def

URU organizasyonu ve Mey Diageo kurumsal desteğiyle gerçekleştirilen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda tiyatrolar seyircisiyle özlem gidermeye devam ediyor! 15 Ekim’e kadar devam eden program kapsamında Süheyl Behzat Uygur Tiyatrosu, İstanbul Halk Tiyatrosu, Oyun Atölyesi, Nisan Ceren Göçen, Craft Tiyatro, Reha Özcan Kumpanyası, Duru Tiyatro, KomediaTürk İstanbul, Siyah Beyaz ve Renkli Tiyatro ile Arena Oyuncuları’nın sevilen oyunlarını tiyatro severlerle buluşacak.

Misafirlerine yeşillikler içinde tüm hijyen önlemlerini alarak güvenle sosyalleşebilecekleri bir alan sunan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunların biletleri, etkinlik başlama saati olan 21.00’e kadar online olarak Biletix’ten temin edilebiliyor.

Şehrin eğlence mirası KüçükÇiftlik Park’ın, pandemi döneminde seyircisinden ayrı düşen tiyatrolara destek olmak amacıyla gönüllülük esasına bağlı kalarak hayata geçirdiği KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, İstanbullular tarafından büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Renkli programıyla birçok oyuna ev sahipliği yapan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu İstanbullulara, huzurlu bahçe ortamında nefes alabildikleri, yeniden ve güvenle sosyalleşebildikleri bir alan sunuyor.

KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu Eylül ayında Süheyl Behzat Uygur Tiyatrosu’nun “Süt Kardeşler”; İstanbul Halk Tiyatrosu’nun “Üçü Bir Arada”; Oyun Atölyesi’nin “Kral Lear”; Nisan Ceren Göçen imzalı “Evlat” ve Craft Tiyatro’nun “Kızlar ve Oğlanlar” oyunlarına ev sahipliği yapacak. Ekim ayında ise Reha Özcan Kumpanyası’nın “Bir Garip Orhan Veli”; Duru Tiyatro’nun “İki Bekar”; KomediaTürk İstanbul’un “Halktan Biri/Travis Pine”; Siyah Beyaz ve Renkli Tiyatro’nun “Fanatik” ve Arena Oyuncuları’nın “Bir Zamanlar Gazinoda” oyunları sahnelenecek.

Açık Havada, Güvenle Sosyalleşme İmkânı

Misafirlerinin içleri rahat bir şekilde dışarıda vakit geçirmelerini sağlamayı amaçlayan KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu’nda COVID-19 nedeniyle alınan hijyen tedbirleri en üst düzeyde uygulanıyor. Yalnızca online biletleme sisteminin kullanıldığı, kapıda bilet satışının yapılmadığı etkinliklerde misafirlerin ateş ölçümü sağlık görevlileri tarafından yapılıyor. Ortak kullanım alanlarında birçok noktaya dezenfektan üniteleri kurulan etkinlik alanında maske takma zorunlu bulunurken, maskesi olmayan seyircilere maske temin ediliyor