Ana sayfa TV Programları Beyza Şekerci, Biran Damla Yılmaz, Çağla Şıkel ve Gökçe Eyüboğlu Fox’un projesine destek oldu!

Beyza Şekerci, Biran Damla Yılmaz, Çağla Şıkel ve Gökçe Eyüboğlu Fox’un projesine destek oldu!

tarafından ker_def

FOX’un, kadın üreticiler tarafından kısıtlı imkanlarla kurulan markalara destek vermek için hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi Hayran Olunacak Kadınlar’a bu yıl ünlü dizi oyuncuları ve ekran yüzleri de dahil oldu. Ünlü isimlerle çekilen reklam filmleri FOX’un reklam kuşaklarında yayınlandı.

FOX ve Kadın Emeğini Değerlendirme Vakfı (KEDV) iş birliğinde hayata geçirilen, başladığı günden bu yana onlarca ödül alan “Hayran Olunacak Kadınlar” sosyal sorumluluk kampanyası kapsamında, hayatta zorluklara karşı mücadele eden ve kendi ayakları üzerinde durma çabasındaki kadınların hikayeleri öne çıkartılarak ve üretimlerine destek verilerek, hikayeleri benzer durumda olsun olmasın, tüm kadınlara ilham kaynağı olmaları hedefleniyor.

Üç fazdan oluşan kampanyanın ilk fazının tanıtım filmlerinde FOX ekran yüzleri, hikayeleri birbirinden farklı fakat çabaları ortak olan dört kadınla bir araya gelmişti. FOX ekranının sevilen yüzleri ile çekilen tanıtım filmleri, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü.

Kampanyanın ikinci fazında ise FOX, kadınların kendi emekleriyle kurdukları markalara, yaratıcı ajansı Rafineri ile birlikte kurumsal kimlik çalışmaları yaptı. Markalar için logo, ambalaj, etiket tasarımları ve reklam filmleri hazırlandı. İlk etapta KEDV’le birlikte, Türkiye’nin 5 ayrı ilinden seçilen 5 kadın girişimci ve kadın kooperatifi için yapılan çalışmalarda çekilen reklam filmleri projeye ayrılan reklam kuşağında yayına girmişti.

Beyza Şekerci, Biran Damla Yılmaz, Çağla Şıkel ve Gökçe Eyüboğlu Fox'un projesine destek oldu! 7

Kampanyanın bu sene gerçekleştirilen üçüncü fazı için ise FOX; verdiği desteği artırarak 10 girişimci kadın ve kadın kooperatifi ile yola çıktı. Türkiye’nin farklı illerinde, farklı alanlarda faaliyet gösteren kadınların ve kadın kooperatiflerinin markalarına yeni kurumsal kimlikler çalışıldı. Her bir marka için logo, ambalaj, etiket tasarımları ve posterler hazırlandı, 4 marka için reklam filmleri çekildi.

“Hayran Olunacak Kadınlar”ın 3. fazına; FOX’un sevilen oyuncuları ve ekran yüzleri, reklam filmlerinde yer alarak, destek verdi. Beyza Şekerci, Biran Damla Yılmaz, Çağla Şıkel ve Gökçe Eyüboğlu’nun yer aldığı reklam filmleri geçtiğimiz cumartesi akşam ilk defa Prime Time’da, reklam kuşağında izleyiciyle buluştu. Filmler, eş zamanlı olarak FOX’un tüm dijital ve sosyal mecralarında tanıtılmaya başlandı.

SEVDİKLERİNİZE KÜÇÜK SÜRPRİZLER YAPMAK İÇİN: “ATÖLYE DESEN”!

İstanbul’un Fatih ilçesinde faaliyet gösteren Atölye Desen’deki emekçi kadınların ürettikleri birbirinden güzel seramik ve porselen ürünler, @atolye_desen Instagram hesabı üzerinden satışa sunuluyor. Çağla Şıkel’in rol aldığı reklam filminde Şıkel; sevdiklerine hediye vermenin kendisini hep mutlu ettiğinden bahsediyor, küçük sürprizler yapmak için izleyiciyi Atölye Desen’e yönlendiriyor.

EVİNİZİN HAVASINI “İLK ADIM” İLE DEĞİŞTİRİN!

Kağıthane’de yaşayan kadınlar tarafından 2004 yılında kurulan İlk Adım Kadın Kooperatifi ürünleri, Gökçe Eyüboğlu tarafından tanıtıldı. Filmde; kadınların ürettiği renkli kırlentleri tanıtan Gökçe Eyüboğlu: “Birbirinden güzel bu minder ve kırlentlerle kendinize özel bir alan yaratın.” tavsiyesinde bulunuyor. İlk Adım Kadın Kooperatifi ürünlerinin siparişi www.nahil.com.tr üzerinden verilebiliyor.

BU KAHVELERİN GÜZELLİĞİ FİNCANLARINDAKİ EL EMEĞİNDE!

Eskişehir’de çini üretimi yaparak ve çini üzerine özel dersler vererek geçimini sağlayan “Sihirli Fırça Çini Atölyesi” kadınlarının ürünlerinin tanıtıldığı reklam filminde ise Biran Damla Yılmaz yer aldı. Sihirli Fırça Çini Atölyesi kadınlarının el emekleriyle ürettikleri kahve fincanları ve birbirinden farklı çini ürünleri @eskisehirsihirlifirca_seramik Instagram sayfasında alıcısını bekliyor!

İYİ YEMEK YAPMANIN SIRRI HATAYLI KADINLARIN ELLERİNİN LEZZETİNDE SAKLI!

Hatay’ın Defne ilçesindeki üretim atölyesinde kadınların ürettiği tarımsal ürünler işleniyor ve “Defne Dalı” markasıyla alıcısıyla buluşuyor. Hataylı kadınlar baharatlardan nar ekşisine, bitki kurusundan zeytinyağına kadar tüm bu güzelliklere ellerinin lezzetini katıyor. Markanın reklam filminde yer alan Beyza Şekerci, tadı damakta kalacak enfes yemekler için tercihinin Defne Kadın Kooperatifi olduğunu vurguluyor. Defne Dalı ürünlerinin siparişi @defne.kadin.koop Instagram sayfasından verilebiliyor

Dört reklam filminin yönetmenliğini Dilek Altan, prodüksiyonunu DCC Film, kreatif çalışmalarını Rafineri üstlendi. Onur Tuna ise projenin manifesto metnini seslendirerek kampanyaya destek verdi.

FOX’un sosyal sorumluluk projesine destek olabilmek, kadın üreticilerin satışlarını artırmak ve daha fazla kadına üretim fırsatı yaratmak için, sosyal medyada #HayranOlunacakKadınlar ve #BizKadınızYaparız etiketleriyle paylaşım yapılabiliyor.