Ana sayfa Güncel Haberler Çağla Şıkel’den küpe seçiminde kadınlara uyarılar!

Çağla Şıkel’den küpe seçiminde kadınlara uyarılar!

tarafından ker_def

Ünlü manken Çağlar Şıkel, aynı zamanda televizyon sunucusu ve oyunculuk gibi önemli meziyetlere da sahip.

Şu sıralarda Fox TV ekranında hafta içi sabah saatlerinde canlı yayınlanan program yapmakta olan Şıkel, zaman zaman sosyal medya hesaplarından da takipçilerini bazı konularda bilgilendirmekte.

Çağla Şıkel, instagram videosunda küpeler ve kolyeler konusunda bilgiler sundu.

Kadınlar için faydalı olabilecek bu bilgileri videoda bulabilirsiniz.

Günlük minimal takılarım ????
Bilgiler, küpeler, kolyeler dolu bi video ? Hazır mısınızzzz ? Link profilde ?@prodigy_agency

 

Çağla Şıkel'den küpe seçiminde kadınlara uyarılar! 7

ÇAĞLA ŞIKEL KİMDİR?

Çağla Şikel, 2 Ocak 1979, İstanbul doğumlu oyuncu, sunucu ve manken. Annesi Asuman Şikel Adanalıdır, babası ise Karslı Azerbaycan Türklerindendir.İlkokula İstanbul’da 1985 yılında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’nda başladı. Çağla Şikel daha sonra ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında bale eğitimi aldı.1993’te Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarın Ortaokul bölümünden mezun oldu.

1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lise öğrenimine devam eden Çağla Şikel, 1997’den itibaren Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Yüksek Lisans eğitimi alan Çağla Şıkel 1999 senesinde okuldan mezun oldu.

Konservatuar öğrenimine devam ettiği yıllarda Atatürk Kültür Merkezinde sözleşmeli personel olarak çeşitli çocuk oyunları ve müzikallerde rol aldı.

Podyumlarda manken ve fotomodel olarak kariyer yapan Çağla Şikel; televizyonda program sunuculuğu dizi oyuncusu olarak yer aldı.