Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çağla Şıkel’in krem reklamına tepki! ‘Soğan-patates fiyatına bak!’

Çağla Şıkel’in krem reklamına tepki! ‘Soğan-patates fiyatına bak!’

tarafından ker_def

Şu sıralar Fox TV’de hafta içi her gün program yapan model-sunucu-oyuncu Çağla Şıkel, instagram’dan yaptığı bir reklam nedeniyle takipçilerinden tepki aldı!

Şıkel’in son yaptığı paylaşımda cilt kremi reklamını gören takipçilerinden bazıları kremin fiyatının 600-650 TL olduğunu belirtti.

Televizyongazetesi/Detay

Bu fiyatı duyan takipçilerden de Çağla Şıkel’e kimi esprili, kimisi de eleştirel tarzda yorumlar geldi.

Çağla Şıkel’e patates, domates, soğan fiyatlarını gösteren takipçilerinden bazıları da “ev kiram kadar” deyip ünlü ismi tuzu kuru olmakla eleştirdiler!

Yapılan yorumlara Çağla Şıkel bir yanıt verir mi bilinmez ama pek çok kadın takipçisinin, bu kremi almaya paraları olmadığını söyleyip ülkede yaşanan ekonomik krize gönderme yapmaları dikkat çekti.

İşte Şıkel’in yaptığı paylaşıma gelen yorumlardan bazıları:

-Ahh ah bizim ona gücümüzmü yeter 1 kilo domates 5 lira

-Fiyatı çok pahalı Çağlacım. Ben de isterim tabiki kullanmayı.

-Bu fiyatta kremi alırsak bir ay açız şişeye baktıkça kırışıklık falan kalmaz artık

-Evet cok faydalidir eminim hem sudan ucuzmusss 650 tlcikkkk milletle dalga mi geciyosunuz acaba??? Soganin patatesin pahaliligindan bahsedilen bir ulkede yasiyoruz suratima surecegim kreme 650 lira vericem ha !

-Keşke bizimde sizin kadar alacak gücümüz olsa

-600 lira bi krem vay arkadaş biz ayda ne kazanıyoruz ki

-Cağla hanım 500 lira ögrenci halimle nasıl alayım paylasiyorsun canım istiyor….

-Paylaştığınız reklamını yaptığınız ürünlere bir bakın Allah aşkına 2020 tl ile geçinen marketten alacağı krem için ay başını bekliyor millet onu geç sadece karın doyurmanın derdinde olan insanlar var bu memlekette.. siz Hangi ülkede hangi dünyada yaşıyorsuz millet nerde yaşıyor .. yazık..

İşte Çağla Şıkel’in o paylaşımı:

Sizinle son zamanlarda sık sık paylaştığım kremim karşınızda ?Cilt bakımı delisi olduğumu artık hepiniz biliyorsunuz?Nemlendirici özelliği ise cildim çok kuru olduğu için benim için en en önemlisi?? Yaklaşık 2 aydır kullandığım #shiseidobenefiance kremim cildimi neme doyurdu desem yeridir, gerçekten çok iyi hissetiriyor, kokusuna da bayılıyorum? Kullandığımdan beri hem kırışıkların görünümünü yumuşattı sanki , hem de yenilerinin oluşmasının önünü kesiyormuş , bu da en önemlisi ?? İncelemek isteyenler için story e link bırakıyor ve öpüyorum ? @shiseidoturkiye @makyaj_trendi

Çağla Şıkel'in krem reklamına tepki! 'Soğan-patates fiyatına bak!' 7

ÇAĞLA ŞIKEL KİMDİR?

Çağla Şikel, 2 Ocak 1979, İstanbul doğumlu oyuncu, sunucu ve manken. Annesi Asuman Şikel Adanalıdır, babası ise Karslı Azerbaycan Türklerindendir.İlkokula İstanbul’da 1985 yılında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu’nda başladı. Çağla Şikel daha sonra ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarında bale eğitimi aldı.1993’te Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarın Ortaokul bölümünden mezun oldu.

1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lise öğrenimine devam eden Çağla Şikel, 1997’den itibaren Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Yüksek Lisans eğitimi alan Çağla Şıkel 1999 senesinde okuldan mezun oldu.

Konservatuar öğrenimine devam ettiği yıllardaAtatürk Kültür Merkezinde sözleşmeli personel olarak çeşitli çocuk oyunları ve müzikallerde rol aldı.

Podyumlarda manken ve fotomodel olarak kariyer yapan Çağla Şikel; televizyonda program sunuculuğu dizi oyuncusu olarak yer aldı.