Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Çorumlu diziler konusunda çok önemli bir karar aldı!

Çağlar Çorumlu diziler konusunda çok önemli bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu, Güldür Güldür Show ekibi ile birlikte yer aldığı birçok skeçte bulundu. Şevket Hoca karakteriyle de gönülleri fethetmeyi başardı… 2013-2020 yılları arasında ekibin güçlü bir üyesi olan oyuncu, 2000 yılında 7 Numara isimli dizi ile birlikte oyunculuk kariyerine başladı.

O tarihten bu yana da birbirinden farklı rollerde yer alan Çorumlu, komedi rollerin de aranılan isimlerinden oldu. Dizilerden daha çok sinema filmleri ve tiyatro oyunları ile gündemde kalan Çorumlu, 2012 yılındaki dizi deneyimlerinden sonra Güldür Güldür Show ekibine katıldı ve sinema ile meşgul olarak 2018 yılına kadar bu şekilde ilerledi…

2018’da ani ve şaşırtan bir karar ile Güldür Güldür Show’a veda eden Çorumlu, sonrasında 2 sezon boyunca Jet Sosyete dizisinde Yaşar karakteriyle ekranda yerini aldı. Dizinin 3.sezonunda bulunmayan ve Güldür Güldür’e geri dönen Çorumlu, bu sezonun başında da yine ekipten ayrılarak, dizi yolculuğuna çıktı.

Kanal D ekranında İyi Aile Babası olarak başlayan ve 4. bölümden sonra Babam Çok Değişti olarak devam eden projenin kısa süreli olmasının da üzüntüsünü yaşadı. Çorumlu, yeteneklerini sergilese de hikayesi ve diyalogları yeterli olmayan Kanal D dizisi kısa sürede yayından kaldırıldı.

Çağlar Çorumlu, bu gelişmelerden sonra diziler konusunda ne yapacaktı? Hayranları bu sorunun yanıtını merak ediyordu. Oyuncunun dizi setlerinde devam edeceği de gelen haberler ile ortaya çıktı.

Ayak İşleri isimli yeni bir dizi projesi başlıyor. Çağlar Çorumlu da Caner Özyurtlu ile birlikte bir dizi projesinde yerini aldı. Gain isimli platformda yayınlanacak olan projenin bir diğer oyuncusu ise Güven Murat Akpınar oldu. Bakalım ünlü isimleri buluşturan Ayak İşleri dizisi ilgi görecek mi?