Ana sayfa Dizi Fragmanları İrem Derici’den sonra Menajerimi Ara ekibi Serdar Ortaç’ı da çok sevdi!

İrem Derici’den sonra Menajerimi Ara ekibi Serdar Ortaç’ı da çok sevdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Menajerimi Ara isimli Star TV dizisinin akıbeti merak edile dursun, dizinin hikayesi güçlü bir şekilde devam ediyor… Teşkilat isimli TRT1 dizisinin başlaması ile izleyicisini bu yapıma kaptıran Menajerimi Ara, reyting sorunları yaşamaya devam ediyor.

Her hafta ünlü isimleri konuk etmesi ile dikkat çeken Menajerimi Ara’da bazı isimler ise birkaç kez konuk olabiliyor. İrem Derici bu konudaki en iyi örnekti. Şimdi Serdar Ortaç da ona katıldı… Ortaç, bir kez daha diziye konuk oyuncu olarak geliyor. Geçtiğimiz haftalarda da dizide yerini alan ünlü şarkıcı, Fatih Artman’ın canlandırdığı Çınar karakteri ile birlikte dikkat çeken sahnelerde yer almıştı. Ortaç, Artman’ın oyunculuğuna da büyük övgüde bulunmuş, dizi ekibinin de ne kadar profesyonel olduğunu kısa süren ve organize çekimlerle fark ettiğini ifade etmişti.

Serdar Ortaç, 28 Mart Pazar akşamı yine Menajerimi Ara dizisinde olacak. Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden Serdar Ortaç’lı ön izleme sahnesi yayınlandı. Ön izleme sahnesinde Serdar Ortaç, ilham bulabilmek için menajeri Çınar (Fatih Artman) ile beraber eski evini ziyaret ediyor.

‘Menajerimi Ara’nın usta oyuncu Aydan Şener ve sevilen şarkıcı Serdar Ortaç’ı ağırlayacağı 31. bölümünden yeni ön izleme sahnesi seyirciyle buluştu.

Yeni şarkıları için ilham arayan Serdar Ortaç, Çınar’la beraber eski evini ziyaret ederken şarkılarını yazdığı eski odasının kilere dönüştüğünü görüyor. İkilinin büyük bir umutla gerçekleştirdikleri ev ziyaretinde karşı karşıya kaldıkları manzara, izleyenlere komik dakikalar yaşatacak.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Özge Borak ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun oyuncu kadrosunda yer aldığı ‘Menajerimi Ara’ yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Star TV’de!