Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Akıncı dizisiyle ilgili son kararı ne getirir, ne götürür?

atv’nin Akıncı dizisiyle ilgili son kararı ne getirir, ne götürür?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – 2020 yılının Ağustos ayında bir grup oyuncu ve perde arkasında çalışan ekip, büyük bir hayale sarıldı. O hayal bugüne kadar fantastik bir yapımın ana akım medya kanallarında yayınlanma cesaretinin gösterilmesi ile başladı… atv, Akıncı isimli bir karakteri yaratmak hedefiyle Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi ikilisinin omuzuna büyük bir yük bindirdi. Şükrü Özyıldız, Akıncı karakterinde elinden geleni yapıyor.

Oyuncu hem hazırlık sürecinde hem de çekimlerde yüksek enerji ile çalışıyor ve projeden de büyük heyecan duyuyor. Böyle bir dizide yer almayı kendisi adına şans olarak nitelendiren Şükrü Özyıldız, hem formuna dikkat etmek zorunda hem de aksiyon sahnelerinde zorlu görevlerin üstesinden başarıyla gelmeli.

Dizinin perde arkasında ise yoğun ve dikkatli bir emek var. Ağustos ayında çekimlerin başladığını ve 1 Ocak’ta ilk bölümün yayınlandığını hatırlatalım. Yani projeye a’dan z’ye herkes inandı. Ancak izleyiciler o kadar da çok ilgi göstermedi. 1 Ocak 2021 tarihinde ilk bölüm çok iyi reyting aldı. Ancak devamı gelmedi.

atv'nin Akıncı dizisiyle ilgili son kararı ne getirir, ne götürür? 7

atv ise Akıncı dizisine final yaptırmak yerine, baştan aşağıya her şeyi değiştirmeyi tercih etti. NTC Medya, Akıncı dizisinde bir dizi yeniliklere imza atacak.

13. bölümden itibaren bu değişimi ekranda hissedebileceksiniz… Yönetmen Veli Çelik ayrıldı. Çelik, bir röportajında ne kadar zor bir işe soyunduklarını ama başarılı olacaklarına inandıklarını söylemişti. Şimdi onun yerinde yönetmen olarak Levent Türkkan ve Gökhan Erkut görev yapacak.

Dizinin hikayesi de bir değişim süreci yaşayacak. Altuğ Küçük yeni senarist oldu ve hikayeyi ciddi şekilde değiştirmesi bekleniyor. Diziden ayrılanlar üst üste gelecek. Ayrıca yeni isimlerle birlikte Akıncı dizisinin kurtarılması için büyük bir çaba sergilenecek.

Peki atv’nin bu değişim planı başarılı olur mu? Hedef büyük, adımlar da büyük ama izleyici de fantastik kahramanlık hikayelerinin çok da büyük karşılığı olmadığı gerçeği de net…