Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul, Teşkilat’ın sezon finalini bakın nasıl izledi?

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat’ın sezon finalini bakın nasıl izledi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Teşkilat 29 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan 48. bölümüyle sezon finali yaptı.

Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul’un başrollerinde yer aldığı dizi sezon finaliyle ekranlara damga vurdu. Teşkilat’ta canlandırdığı ‘Serdar’ karakteriyle gönüllerde taht kuran Çağlar Ertuğrul’un, sezon finali paylaşımı da sosyal medyada gündem oldu.

Dizisinin final bölümünü izlemek için ekran başına geçen ünlü oyuncu; instagram hesabından, “Çayımızı aldık, TV başına geçtik, emek ve özveri dolu sezonun ardından gurur ve heyecan dolu sezon finali olsun!” notunu düştüğü bir paylaşımda bulundu.

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat'ın sezon finalini bakın nasıl izledi? 8

Teşkilat dizisinin vedası hayranlarını üzerken Çağlar Ertuğrul’un paylaşımları izleyiciyi mutlu etti. Çağlar Ertuğrul, 29 Mayıs Pazar akşamı sezon finali yapan Teşkilat dizisindeki partneri Deniz Baysal Yurtçu’yla beraber olduğu bir fotoğrafı da paylaştı.

Çağlar Ertuğrul, Teşkilat'ın sezon finalini bakın nasıl izledi? 9

Dizinin sezon finalinde de ayrılıklar yaşandı. Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya ve Hakan Boyav diziye veda ettiler. Gürkan Uygun ise yeni giren karakteri sebebiyle diziye önümüzdeki sezon da devam ediyor. Öte yandan, “Sıkı durun! Daha yeni başlıyoruz… 3. Sezon için geri sayım başladı! Yeni sezonda görüşmek üzere! ” ifadelerinin kullanıldığı yeni fragman izleyicide daha şimdiden heyecan yarattı.

Dizinin Ankara’da yapılan çekimlerinin tamamlanmasının ardından Deniz Baysal Ankara’dan İstanbul’a dönerken, Çağlar Ertuğrul ise İzmir’e ailesinin yanına döndü. Yaklaşık 2 aylık sezon arasında dinlenecek olan Eylül ayında yeni bölümlerle izleyici karşısına çıkacak.