Ana sayfa Dizi Fragmanları ATV’nin yeni yaz dizisi İçimizdeki Ateş Z kuşağının acımasız mücadelesini anlatacak!

ATV’nin yeni yaz dizisi İçimizdeki Ateş Z kuşağının acımasız mücadelesini anlatacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin yeni yaz dizisi İçimizdeki Ateş için geri sayım sürüyor. Yeni dizinin ilk bölümünün yayınlanacağı tarih hala açıklanmazken gelen ikinci tanıtım izleyiciyi farklı bir hikayenin beklediğine işaret ediyor.

Yapımını Fabrika Yapım’ın, yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği İçimizdeki Ateş dizisi yakında ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Son dönemin ismi öne çıkan genç oyuncularından oluşan kadrosuyla dikkat çeken İçimizdeki Ateş dizisinden ikinci tanıtım yayınlandı.

Z kuşağının iş hayatında başarılı olabilmek için dişe diş mücadelesini anlatacak olan İçimizdeki Ateş dizisinin ikinci tanıtımı karakterlerin hırsını ve başarıya ulaşmak için yapabileceklerinin sınırı olmadığını ortaya koyuyor. İkinci tanıtım İçimizdeki Ateş ile ilgili merakları iyice artırdı.

İçimizdeki Ateş dizisinin kadrosu genç isimlerden oluşuyor. İpek Filiz Yazıcı, Atakan Hoşgören, Gizem Arıkan ve Demirhan Demircioğlu oyuncu kadrosunun genç isimleri. Bu genç deneyimli oyuncular Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu eşlik ediyor.

Yönetmenliği Murat Onbul’a ait olan projenin senaryosunu Nimet Erdem, Birol Elginöz ve Nur Özlem Elginöz kaleme alıyor. İçimizdeki Ateş dizisi iş dünyasına ilk adımlarını atan güçlü, zeki, hırslı ve başarılı dört gencin hayata tutunma ve hayallerine ulaşma hikayesini konu alıyor.

Yaz dizilerinin tarihleri yavaş yavaş belli olurken İçimizdeki Ateş’le ilgili ise henüz bir açıklama yapılmadı. Dizinin ilk bölümünün yayınlanacağı tarih açıklanmazken geri sayım devam ediyor.